'Jurassic World' start van trilogie

'Jurassic World' start van trilogie

Steven Spielberg en Colin Trevorrow hebben al een ontwerp.

The Hollywood Reporter sprak recent een groot aantal studiohoofden, waaronder Donna Langley, de baas bij Universal Studios. Tijdens het gesprek werd er kort ingegaan op de huidige successen van de studio's en ook rondom de zorg die er is bij de verschijning van het vervolg op de mega-kaskraker Jurassic World. Er zou wat discussie zijn of een verschijning in 2018 wel gehaald zou gaan worden.

Het blijkt dat er helemaal niets aan de hand is. Er zou zelfs een trilogie in ontwikkeling zijn. "Er is geen reden om problemen te zien," aldus Langley. "Colin Trevorrow is druk bezig met de blauwdruk. Hij is aan het werk met Steven Spielberg en ze hebben zelfs een idee voor twee volgende films. De film blijkt te zijn ontworpen als onderdeel van een trilogie, wat onbekend was voor ons. Dat is een leuke verrassing."

Uiteraard helemaal geen verrassing. Het eerste deel is tot op heden de financieel succesvolste film van het jaar en zoals bij elke effectieve franchise wordt er gekeken hoe het succes verder uitgewrongen kan worden. Jurassic World 2 werd een tijdje terug al vastgeprikt voor 22 juni 2018.



NieuwsFilm

meest populair