Video

Julia Roberts zint op wraak in trailer 'Secret in Their Eyes'

Samen met Chiwetel Ejiofor en Nicole Kidman gaat ze op zoek naar de moordenaar van haar dochter.

door Jan-Peter Rook om 13:59 in Video
Hieronder vind je een nieuwe trailer van Secret in Their Eyes, de Engelstalige remake van de Argentijnse thriller El Secreto de Sus Ojos uit 2009. De film is afkomstig van regisseur Billy Ray (Shattered Glass, Breach) en heeft een cast bestaande uit o.a. Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman en Julia Roberts.

Een hecht team van FBI-agenten, Ray (Ejiofor) en Jess (Roberts), valt uit elkaar wanneer blijkt dat de dochter van Jess op brute wijze om het leven is gebracht. Maar liefst dertien jaar later houdt de moord Ray nog altijd bezig en wanneer hij eindelijk een nieuw spoor ontdekt, bijt hij zich er dan ook hardnekkig in vast. Ray is ervan overtuigd dat hij de zaak na al die jaren alsnog kan oplossen, maar niemand is voorbereid op het onbeschrijfelijke geheim dat laat zien wat de vernietigende effecten van wraak kunnen zijn.

Secret in Their Eyes komt in Nederland uit op 10 maart 2016.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Ik vond het orgineel een erg goeie film. Eigenlijk zou ik denken dat deze remake overbodig is. Maar misschien biedt deze remake verassingen met zich mee. Aan de cast zal het zeker niet liggen, die is voor deze remake goed gekozen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair