Imagine Limited Edition op 12 december in EYE Amsterdam

Imagine Limited Edition op 12 december in EYE Amsterdam

Voor de tweede maal krijgt het festival een wintereditie.

In 2014 organiseerde Imagine voor het eerst een eendaagse wintereditie. Onder de titel Imagine Limited Edition bood het festival een selectie van zeven recente films, die van ’s ochtends 10 uur tot na middernacht werden vertoond.

Het succes van de eerste Imagine Limited Edition nodigde uit voor herhaling en daarom vindt dit eendaagse evenement op 12 december voor de tweede maal plaats, met zeven films in EYE. Op het programma staan onder andere de Nieuw-Zeelandse heavy metal horrorkomedie Deathgasm, de sterk door John Carpenter beïnvloede debuutfilm We Are Still Here en de botkrakende actiethriller SPL 2: A Time for Consequences. Het volledige programma en de start van de kaartverkoop worden binnenkort bekendgemaakt.

Het Imagine Film Festival waarvan dit eendaagse event wordt afgeleid, is een jaarlijks terugkerend filmfestival (waarvan de laatste editie in april werd gehouden), waar de fantastische film centraal staat. Tot fantastische film behoren de genres science fiction, fantasy, anime, cult, thriller en horror.



NieuwsFilm

meest populair