Nog geen tweede kind voor Channing Tatum

Nog geen tweede kind voor Channing Tatum

Roddels beweren dat vrouwlief Jenna Dewan zwanger is.

Meestal rapporteren we dat er een nieuw kindje op weg is voor een bekendheid, maar in dit geval is het juist andersom. Roddelwebsite In Touch Weekly bracht het nieuws de wereld in dat de vrouw van Channing Tatum, Jenna Dewan, zwanger zou zijn van hun tweede kind. Volgens een vriend van hen klopt hier geen zak van, evenals de geruchten dat de twee ruzie zouden maken om een eventuele nieuwe baby.

Een bron vertelde aan het bovengenoemde sensatieblad dat het acteurskoppel bij het Halloween-feest van George Clooney aanwezig waren en dat Dewan niets dronk, omdat ze in verwachting van een kind zou zijn. Het tweetal zou er daarnaast een korte avond van hebben gemaakt, wegens Dewans stand van zaken.

Een ander boulevardblad, Star, berichtte gelijktijdig dat de 35-jarige Tatum en de 34-jarige Dewan het aan de stok hebben omtrent het babynieuws. Op een ander feest zou men aan hen hebben gevraagd of ze plannen voor een tweede kind bezitten. Naar verluidt grapte Tatum dat ze diezelfde avond zouden moeten beginnen, waarop zijn eega enkel met haar ogen kon rollen. Ook dit zou volgens een vriend van het koppel compleet gefabriceerd zijn. Het verhaal was daarentegen goed aangedikt met het feit dat Dewan geen interesse in een nieuwe baby heeft wegens haar terugkerende rol in de nieuwe tv-serie Supergirl.

De geliefden, die in 2009 elkaar het jawoord schonken, kregen vier jaar later een meisje. Everly was in mei te Londen, Engeland geboren. Met alle gossip die de ronde doet is het dus nog even afwachten of het 2-jarige kind ooit nog een broertje of een zusje krijgt.



NieuwsFilm

meest populair