Woody Harrelson naast Brie Larson in 'The Glass Castle'

Woody Harrelson naast Brie Larson in 'The Glass Castle'

De tweede film van Destin Daniel Cretton, de regisseur achter het drama 'Short Term 12' (2013).

Woody Harrelson, binnenkort uiteraard te zien in The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, gaat misschien een hoofdrol spelen in het drama The Glass Castle. Mocht de acteur zijn handtekening zetten, dan vergezelt hij Brie Larson. De actrice, die vorige maand werd ingelijfd, gaat voor de tweede keer de samenwerking aan met haar Short Term 12-regisseur Destin Daniel Cretton.

Rex en Rose Mary Walls hadden vier kinderen. In het begin leefden ze als nomaden en trokken door dorpjes en kampeerden in de bergen in het Zuid-Westen van de Verenigde Staten. Rex was een charismatische, briljante man die in nuchtere buien zijn kinderen deed lesgeven en hen leerde om te houden van alle facetten van het leven zonder enige angst. Rose Mary, die houdt van schrijven en schilderen, keek echter niet veel om naar de kinderen. Toen hun geld na een aantal jaren opraakte, verhuisden de Walls naar een klein mijnwerkersdorp waar het gezin al snel vervalt in allerlei crimineel gedrag en moet zien te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

De film wordt gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeannette Walls, één van de kinderen van Rex en Rose Mary. The Glass Castle heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair