Mariah Carey als de burgemeester van Gotham in 'The LEGO Batman Movie'

Mariah Carey als de burgemeester van Gotham in 'The LEGO Batman Movie'

Will Arnett, Michael Cera, Ralph Fiennes, Rosario Dawson en Zach Galifianakis krijgen hulp uit een onverwachte hoek.

In de zomer van 2017 verschijnt al een losstaande Batman-film. Niet met Ben Affleck in de hoofdrol overigens, maar met LEGO-poppetjes. Het betreft de The LEGO Movie spin-off The LEGO Batman Movie, waarin Will Arnett de stem inspreekt van het Batman-minifiguurtje. The Hollywood Reporter en Deadline melden dat een niet te voorspellen stem te horen zal zijn in de animatiefilm.

Zangeres Mariah Carey (Precious, 2009) zal namelijk de stem in gaan spreken van de burgemeester van Gotham. Het had overigens gekker gekund. Het gerucht ging namelijk rond dat ze de stem in zou gaan spreken van niemand minder dan Commissioner Gordon. Gelukkig was dit een vals gerucht, gestart door Deadline. De boel werd rechtgezet door THR.

Er zijn al wat andere grote namen aangetrokken. Michael Cera is te horen als Robin, Rosario Dawson als Batgirl, Ralph Fiennes als Alfred Pennyworth en Zach Galifianakis leent zijn stem aan The Joker. De regie van The LEGO Movie ligt in handen van Chris McKay en vanaf 27 mei 2017 moet de animatiefilm in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair