Orlando Bloom misbruikt door priester in drama 'Romans'

Orlando Bloom misbruikt door priester in drama 'Romans'

Zijn geestelijk folterende reis eindigt in wraak of vergiffenis.

Meestal staat Orlando Bloom wel zijn mannetje (zie de Pirates of the Caribbean en Lord of the Rings-series), maar in zijn volgende film - een drama genaamd Romans - speelt hij het slachtoffer van een vreselijke daad.

Bloom belichaamt ene Malky, een man van middelbare leeftijd wiens leven verlamd is wegens onzekerheden en psychische mankementen. Dat komt omdat hij op jonge leeftijd misbruikt is door een priester die hij vertrouwde en verafgoodde. In combinatie met het niet aanwezig zijn van God en het verminderende contact van zijn moeder die niets meer om hem geeft, bewandelt Malky een gewelddadig pad. Hij zal de confrontatie met zijn demonen aan moeten gaan, welke hem al 20 jaar pijnigen, wil hij de geestelijke vergeven of in koelen bloede omleggen.

Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en zal geregisseerd worden door de broers Ludwig en Paul Shammasian, naar een scenario van Geoff Thompsons. Ze zijn allen verantwoordelijk voor de short Romans 12:20, een fundering voor deze volledige speelfilm. WSG Entertainment, Dreamscape Films, The Tea Shop & Film Company treden op als producenten. De onderneming zal volgende week maandag beginnen met de opnames in Londen, Engeland.



NieuwsFilm

meest populair