'We Are Still Here'-regisseur maakt 'Satanic Panic'

'We Are Still Here'-regisseur maakt 'Satanic Panic'

Een bovennatuurlijke survivalhorror over een - jazeker - satanische sekte.

Dit jaar bracht Ted Geoghegan zijn filmdebuut We Are Still Here uit, een luchtige horrorfilm over een echtpaar dat naar de middle-of-nowhere verhuist nadat hun tienerzoon komt te overlijden door een auto ongeluk. Vervolgens worden ze door de spoken in hun nieuwe huis geteisterd. Het ziet er naar uit dat Geoghegan nog niet klaar is met het kwellen van mensen. Zijn volgende prent wordt de horror/thriller Satanic Panic, welke hij van de keer niet zelf zal schrijven. Dat doet Grady Hendrix.

We volgen een bezorgster die tegen het minimum loon met een waardeloze avond in aanraking komt: ze ontdekt dat de rijke en welgestelde leiders van een voorstedelijke gemeenschap een onderdeel zijn van een satanische sekte. Zo wordt ze geforceerd om deel te nemen aan een gevecht op leven en dood.

Satanic Panic is een productie van Dark Sky Films (Let Us Prey, Deathgasm) en Snowfort Pictures (Cheap Thrills). Geoghegan onthulde dat de horror bovennatuurlijke elementen zal bevatten, evenals een stoere heldin en slimme/grappige dialogen. Net als We Are Still Here zal er ruimschoots bloed vloeien.



NieuwsFilm

meest populair