Superfan heeft idee voor de film Die Hard: Year One

Superfan heeft idee voor de film Die Hard: Year One

Het idee wordt beschreven in een open brief aan Bruce Willis en de makers van Die Hard.

In de nieuwe uitgave van The Hollywood Reporter heeft ene Eric D. Wilkinson, een producent en schrijver van onafhankelijke films, gebruik gemaakt van een paginagrote advertentie om zijn idee voor de nieuwe Die Hard-film openbaar te maken. De geobsedeerde superfan wil graag nog één goed deel van de populaire actiefilm zien.

De advertentie is geadresseerd aan Bruce Willis en "de makers van Die Hard" en beschrijft in het kort een scenario voor de nieuwe Die Hard-film.

"De 60-jarige John McClane zit in de gevangenis na ten onrechte veroordeeld te zijn voor de moord op een mensenhandelaar. Terwijl hij zich achter tralies bevindt, komt hij terecht in een opstand die wordt veroorzaakt door een nog onbekende terroristische organisatie. En McClane weet de hele toestand weer tot een goed einde te brengen," aldus Wilkinson in een interview

Ook heeft Wilkinson in het interview laten weten waarom hij koos voor het plaatsen van de advertentie, en zei: "Oh, ik zal toch nooit van ze horen. Mijn kansen zijn erg klein. Toch zou ik het tof vinden om in gesprek te kunnen gaan met de makers, om echt tot in de details mijn idee te bespreken. Maar eerlijk is eerlijk, dit zal heel even een trending topic zijn en over een paar dagen ga ik gewoon weer verder met waar ik mee bezig was."



Wilkinson liet in het interview ook nog weten dat hij geen spijt had van het plaatsen van de advertentie en dat het elke cent waard was. "Ik ben een Die Hard-fan en ik dacht gewoon bij mijzelf: hier is mijn idee, wat vind je ervan? Mensen moeten weten dat dit geen manier is om snel rijk te worden," aldus Wilkinson.



NieuwsFilm

meest populair