Walk of Fame-ster voor Daniel Radcliffe

Walk of Fame-ster voor Daniel Radcliffe

De ceremonie is terug te vinden in foto's en videovorm.

Terug in 2007 mocht Harry Potter-ster Daniel Radcliffe samen met collega's Emma Watson en Rupert Grint zijn hand- en voetafdrukken vereeuwigen in cement, welke terug te vinden zijn rondom het Chinese TCL Theater in Hollywood. Sinds donderdag heeft de 26-jarige Engelsman er een nieuw eerbewijs bij: een plaats op de Walk of Fame. Het is de 2.565ste ster die aan het welbekende trottoir toegevoegd is.

De ceremonie, hier beneden terug te vinden, werd o.a. bijgewoond door Radcliffe's ouders, Alan en Marcia, en regisseur Chris Columbus. Hij regisseerde de eerste twee delen in de tovenaarsserie. Over de onderscheiding liet Radcliffe eerder weten: "Het is een ongelofelijke eer. Ongeveer maar 20% van de mensen die aan films en televisie werken eindigen op de Walk of Fame. Het is best verbazingwekkend. Hoe hard ik het vanaf nu voor mezelf ook verknoei, ze kunnen het niet verwijderen."



Samen met James McAvoy is Radcliffe momenteel druk bezig met het promoten van hun volgende film, Victor Frankenstein. Dat neemt niet weg dat hij wel een gaatje kon prikken voor deze speciale gelegenheid. Naast de huldiging maakte Radcliffe ook tijd om handtekeningen aan fans uit te delen en op de foto te gaan.









NieuwsFilm

meest populair