Eerste blik op Chris Pine's Steve Trevor in 'Wonder Woman'

Eerste blik op Chris Pine's Steve Trevor in 'Wonder Woman'

De film speelt zich op zeker deels af tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Aangezien Gal Gadots Wonder Woman al te zien is in Batman v Superman: Dawn of Justice is het niet echt uitkijken naar een eerste blik op haar titelpersonage. Interessanter zijn de andere personages. Hieronder zie je een eerste setfoto van Chris Pine die de rol speelt van Steve Trevor.

Naast Pine zien we acteur Saïd Taghmaoui, eerder te zien in films als La Haine en G.I. Joe: Rise Of Cobra. Van deze acteur was nog niet bekend dat hij een aandeel zou hebben in de DCEU-film. Op de foto hebben de heren kostuums aan uit de periode rond de Eerste Wereldoorlog.



Op de achtergrond staat de tekst 'Nightingale', de werktitel van de superheldenfilm welke naar verluidt een oorsprongsverhaal en prequel is op Dawn of Justice. Taghmaoui verspreidde ook een foto waarop stoeltjes te zien zijn van Gadot, Pine en Taghmaoui. Beide foto's werden later verwijderd door de acteur.



Actrice Nicole Kidman wordt nog steeds in verband gebracht met de rol van Hyppolyte, koningin van de Amazones. De film van Patty Jenkins (Monster, 2003) verschijnt op 23 juni 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair