Charlie Sheen is HIV-positief

Charlie Sheen is HIV-positief

Dit maakte de acteur vandaag bekend tijdens een interview met de Today Show.

Party animal Charlie Sheen heeft vandaag tijdens een interview met de Today Show bekend gemaakt dat hij drager is van het HIV-virus. "Ik ben hier om toe te geven dat ik HIV-positief ben", aldus Sheen.

De acteur, bekend van 'Two and a Half Men' en 'Anger Management', weet al jaren dat hij HIV-positief is, maar heeft al die tijd nog gewoon seks gehad met diverse mannen en vrouwen. Wel meldde hij dat hij er zeker van is dat hij niemand heeft geïnfecteerd.

Volgens enkele anonieme bronnen zouden meerdere "vrienden" van de Hollywood-acteur hebben gedreigd met het nemen van juridische stappen, omdat zij niet op de hoogte waren dat Charlie HIV-positief was.

Voor de acteur voelt het als een bevrijding nu hij aan de wereld heeft kunnen vertellen dat hij het virus bij zich draagt. Eerder werd hij gechanteerd door mensen die al hadden ontdekt dat hij HIV-positief is. Zo maakte een prostituee een foto van zijn medicijnen toen ze in zijn badkamer stond. "Ze dreigde het aan de pers te verkopen," aldus Sheen tijdens het interview. "Ik heb haar zwijggeld betaald, omdat ik niet wilde dat het nieuws werd verspreid. Het was een circus van bedrog en vandaag heb ik mijzelf uit die gevangenis bevrijd."



NieuwsFilm

meest populair