Milla Jovovich onthult "Old Alice" uit 'Resident Evil: The Final Chapter'

Milla Jovovich onthult "Old Alice" uit 'Resident Evil: The Final Chapter'

Het laatste Resident Evil-deeltje toont een Alice op leeftijd.

De afgelopen periode deelde actrice Milla Jovovich al de nodige beelden van achter de schermen via haar social media-kanalen. Ook nu weer krijgen we een blik op Resident Evil: The Final Chapter, met een foto van "Old Alice", uiteraard Jovovich met een laag schmink.

De foto ging gepaard met de volgende boodschap van Jovovich: "Bedankt @christinaslashes, @andreartista and @kerry_skelton, die meer dan vier uur hebben gewerkt om 'Old Alice' te creëren voor de opnames van vandaag. Ik publiceer later meer foto's van het proces. Plus een sexy selfie (niet voor de zwaksten onder ons! BTW, voor iedereen die denkt dat dit voor het einde van de film is, heeft het mis!"

Vanaf 27 januari 2017 draait het (voorlopig) laatste deel in de Resident Evil-filmreeks in de Nederlandse bioscoop. Ook nu weer is Paul W.S. Anderson de regisseur. Andere rollen zijn voor Ali Larter als Claire Redfield, Iain Glen als Dr. Alexander Isaacs, Shawn Roberts als Albert Wesker, Ruby Rose als Abigail, Eoin Macken als Doc, William Levy als Christian, Fraser James als Michael en het Japanse model Rola als Cobalt.



The Final Chapter start valk na de gebeurtenissen in Retribution. De mensheid lijkt ten einde als Alice is verraden door Wesker in Washington D.C. Als enige overlevende van wat de laatste actie van de mensheid was tegen de 'undead', moet Alice terug naar waar het ooit begon, Raccoon City. Daar verzamelt de Umbrella Corporation al zijn krachten voor een allerlaatste aanval op de laatste overlevenden van de apocalyps. In de race tegen de klok sluit Alice aan bij haar oude vrienden en een onverwachte bondgenoot. Het wordt een nieuwe veldslag tegen de ondoden en nieuwe gemuteerde monsters.



NieuwsFilm

meest populair