Eerste trailer 'Now You See Me 2'

Eerste trailer 'Now You See Me 2'

De tweede akte wordt groter, spectaculairder en beter.

De Four Horsemen zijn terug in onderstaande eerste trailer voor Now You See Me 2. "Mensen zien de Horsemen als Robin Hoods. Maar ik geloof dat hun eerste akte de opzet was voor een nog grotere onthulling,” vertelt Morgan Freemans Thaddeus Bradley. Dat alles over een reeks spectaculaire beelden van de eerste film. Daarna zijn er wat flitsen van de nieuwe film, die in de zomer van 2016 in de bioscoop gaat draaien. Hieronder de trailer.


Now You See Me 2 spelt zich een jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af. De illusionisten hebben een comeback gepland, in een poging de onethische praktijken van een technologiemagnaat te onthullen. De man achter hun verdwijnact is niemand minder dan Walter Mabry, een techniekprotegee die de Horsemen onder bedreiging hun meest onmogelijke overval tot nu toe laat uitvoeren. Hun enige hoop? Een laatste stunt uitvoeren om hun namen te zuiveren en het meesterbrein achter alles te onthullen.

Voor de film keren Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Mark Ruffalo, Michael Caine en Freeman terug. Nieuwe rollen zijn er voor Lizzy Caplan en Daniel Radcliffe. De door Jon M. Chu geregisseerde film komt op 28 juli 2016 uit in de bioscoop. Een derde film staat ook al gepland.

NieuwsFilm

meest populair