Willis speelt geen actiehelden meer

Bruce Willis heeft laten weten dat hij geen actiehelden in de toekomst meer wil spelen. Dit meldt de website contactmusic.com. Ondanks deze uitspraak heeft de acteur afgelopen week wel bevestigd in het vierde deel van de actiefilmreeks 'Die Hard' mee te doen.

Willis hoopt wel dat 'Die Hard 4.0' zijn laatste film is waar het 'testosterone je om de oren vliegt'. "Ik ben het zat geworden over straat te rennen met een pistool in mijn hand", aldus de acteur. Tijdens de perspromotie voor zijn laatste film 'Hostage' in Londen vertelde hij dat de opnames deze 'herfst' beginnen aan de oostkust van de VS.

Willis ontving woensdag op het filmfestival van Berlijn de Goldene Kamera, die door het Duitse tv-blad Hörzu jaarlijks worden uitgereikt. De Hollywood-ster was zelf in de Duitse hoofdstad aanwezig, om de prijs in ontvangst te nemen. Hij was 'zeer onder de indruk' van de prijs zei hij op de rode loper. De thriller 'Hostage', waarin Willis betrokken raakt bij een gijzeling, gaat op 11 maart in de Verenigde Staten in première. In april speelt hij een van de hoofdrollen in het drieluik 'Sin city', naar een strip van Frank Miller.



NieuwsFilm

meest populair