Details en geruchten over 'Frozen 2'

Het vervolg op de kaskraker werd eerder dit jaar aangekondigd.

Het vervolg op Walt Disneys kaskraker Frozen werd eerder dit jaar aangekondigd. Sinds die tijd hebben we weinig meer gehoord. Hieronder een aantal van de geruchten en een quote van Chris Buck over de animatiefilm.

Regisseur Buck liet een tijdje terug al eens weten dat we in het tweede deel meer van de leuke kant van ijskoningin Elsa gaan zien. Ook onthulde Buck dat Anna en Elsa het hart blijven vormen in de animatiefilm. Buck: "We hebben twee zeer sterke vrouwelijke hoofdrollen in Frozen. We gaan daarmee door in de volgende. We zullen ook andere issues tackelen die in het dagelijkse leven van jongens en meisjes en mannen en vrouwen aanwezig zijn."

Volgens de geruchten zou in het volgende deel prins Hans, die in het eerste deel nog vertrok, terugkeren en zou er een liefde gaan bloeien tussen hem en Elsa. Andere geruchten melden dat we Olaf verliefd zien worden. Er zouden zelfs mensen denken dat Tarzan zijn intrede doet.

Eerder zei Disney-baas Bob Iger dat er geen haast gezet wordt achter Frozen 2, aangezien hij vindt dat de film alle verwachtingen waar moet maken. Waarschijnlijk niet eerder dan 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair