Trailer 'Captain America: Civil War'!

Het wordt Iron Man vs. Captain America: "Divided We Fall".

Tijdens de show Jimmy Kimmel Live waren acteurs Chris Evans en Robert Downey Jr. aanwezig. Naast de gebruikelijke Jimmy Kimmel grappen en grollen werden de kijkers getrakteerd op de eerste trailer van Captain America: Civil War. Ook verschenen er drie posters online. Check alles hieronder!

De dertiende film in het Marvel Cinematic Universe wordt geregisseerd door The Winter Soldier-kopmannen Anthony en Joe Russo en verschijnt volgend jaar op 28 april in de (3D/IMAX) bioscopen.


Evans en Downey Jr. zullen in Marvel Studios' Civil War opnieuw te zien zijn als respectievelijk Captain America en Iron Man. In de superheldenfilm vechten ze echter niet zij aan zij, maar staan ze juist recht tegenover elkaar. De helden trekken ook de Avengers uit elkaar. Steve Rogers krijgt vermoedelijk back-up van Bucky Barnes (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie) - met zijn Redwing -, Hawkeye (Jeremy Renner), Ant-man (Paul Rudd) en "nieuwkomer" Sharon Carter (Emily VanCamp). Tony Stark kan rekenen op steun van War Machine (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman) en Vision (Paul Bettany).

Naast bovengenoemde helden hebben ook Tom Holland (Spider-Man), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Frank Grillo (Crossbones), William Hurt (General Ross), Daniel Brühl (Baron Zemo) en Martin Freeman een aandeel in de film die voortborduurt op de gebeurtenissen in Age of Ultron. Er is een nieuw internationaal incident en de Avengers zorgen wederom voor enorme schade. Politici willen een systeem in het leven roepen van waaruit wordt bepaald of de Avengers worden opgeroepen voor het uitschakelen van grote bedreigingen. Dit zorgt ervoor dat het team verdeeld raakt, juist op het moment dat ze een nieuwe vijand trechten te verslaan.

Hieronder de drie posters!







NieuwsFilm

meest populair