J.J. Abrams over problemen 'Star Trek Into Darkness'

J.J. Abrams over problemen 'Star Trek Into Darkness'

Hij heeft spijt van de hoeveelheid verwijzingen naar The Wrath of Khan.

Het is ondertussen een algemeen bekend feit dat regisseur J.J. Abrams niet helemaal tevreden is met Star Trek Into Darkness. Hij wees al eens op het overmatige gebruik van lens flares, en het overdreven geheimhouden van de identiteit van Benedict Cumberbatchs John Harris. In de Rolling Stone vertelde hij nog meer over zijn spijt rond de film.

”We kwamen in de problemen in de tweede Star Trek film bij sommige fans,” gaf Abrams toe. ”Er zaten teveel verwijzingen in naar The Wrath of Khan. Ik geef ’t graag toe.” Daarmee verwijst Abrams vermoedelijk naar de manier waarop het verhaal zich afspeelde. Maar ook bepaalde zinnen in de film en personages die in de productie geplaatst werden, horen daar vermoedelijk bij.

Mogelijk ligt daar ook de reden in waarom fans tijdens een Star Trek conventie in Las Vegas het tot de slechtste film in het complete canon benoemden. De film leunde nu eenmaal teveel op eerdere delen en bracht weinig nieuws t zich mee. Laten we nu maar hopen dat Abrams zijn les geleerd heeft met Star Wars: The Force Awakens.



NieuwsFilm

meest populair