Tom Holland over Spider-Mans identiteit in 'Captain America: Civil War'

Tom Holland over Spider-Mans identiteit in 'Captain America: Civil War'

En zat Spidey dan toch (stiekem) in de trailer?

In de eerste trailer van Captain America: Civil War waren een aantal personages nog niet te zien. Eén daarvan is Tom Hollands Spider-Man. Tegenover Super Hero Hype liet de jonge acteur weten wat het grote verschil is tussen zijn superheld en de bestaande Avengers.

Volgens Holland is het grote verschil zijn geheime identiteit: "Ik denk dat voor ons één van de meest interessante dingen aan Peter Parker is dat hij het enige personage in het MCU is met een geheime identiteit. We weten allemaal wie iedereen is. Ik denk dat het best interessant is om te zien hoe het schuilen achter een masker uitpakt."

Overigens is er nog een groot verschil. Hollands Peter Parker is namelijk een tiener die nog op school zit, terwijl de Avengers allemaal al (ruim) de dertig lijken te hebben gepasseerd. Het is ook nog afwachten hoeveel screentime hij krijgt, aangezien een jaar later al een eerste Spider-Man film volgt.

Overigens zijn er mensen op het web die denken dat Spider-Man wel te zien was in de trailer. Check onderstaande video...



NieuwsFilm

meest populair