Gerucht: Homoseksuele superheld in DC-films

Gerucht: Homoseksuele superheld in DC-films

Een meer geruchten rond Green Lantern Corps en een Teen Titans-film.

Gisteren verscheen via Joblo het gerucht dat Ocean Master de mogelijke schurk is in de DC-film Aquaman van James Wan. Dezelfde website komt nu met nieuwe geruchten over Teen Titans en Green Lantern Corps.

Als eerste Teen Titans. Hiervan zou al een tv-serie in ontwikkeling zijn, maar Joblo zegt dat er ook een film moet komen, mogelijk wel of niet gekoppeld aan de solo Cyborg-film.

Over de Green Lantern-film Green Lantern Corps zegt de website dat zowel Hal Jordan als John Stewart te zien zal zijn. De film zou een "Lethal Weapon in space team-up" moeten gaan worden.

Joblo zegt ook te hebben vernomen dat binnen enkele jaren minimaal één homoseksuele superheld wordt geïntroduceerd in het DC Extended Universe. Het is onduidelijk om welke held het zou gaan. Er zijn tientallen homoseksuele superhelden en andere personages actief in het universum van DC Comics.

Hoe alles gaat uitpakken zien we komende jaren. Green Lantern Corps staat gepland voor 19 juni 2020. Cyborg verschijnt enkele maanden eerder dat jaar.



NieuwsFilm

meest populair