Volledig programma van Imagine Limited Edition bekend

Volledig programma van Imagine Limited Edition bekend

Op zaterdag 12 december vertoont het festival zeven fantastische films in EYE.

Het programma van de tweede Imagine Limited Edition is compleet. Op zaterdag 12 december vertoont het festival zeven fantastische films, van elf uur ’s ochtends tot na middernacht.

De eendaagse editie van Imagine trapt af met de Nieuw-Zeelandse heavy metal horrorkomedie Deathgasm, waarin een stel metalheads per ongeluk de poort naar het kwaad openzetten. De tweede film is compleet anders, namelijk het subtiele en mysterieuze The Wakhan Front, waarin een groep Franse soldaten in Afghanistan wordt geconfronteerd met plotseling verdwijnende manschappen.

Deze wordt gevolgd door het sfeervolle We Are Still Here van Ted Geoghegan. Hierin wordt een ouder echtpaar belaagd door geesten, waaronder die van hun overleden zoon. Minder serieus gaat het toe in de zwarte komedie Cop Car, waarin de auto van een corrupte sheriff wordt gestolen door twee tienjarige jongetjes. De rol van de sheriff wordt vertolkt door Kevin Bacon.

In het geestige Ava’s Possessions probeert een jonge vrouw haar leven weer op te pakken, nadat ze bezeten is geweest. In de daaropvolgende film The Final Girls staat weer een jonge vrouw centraal. In die film belandt deze meid met een stel vrienden in de slasherfilm waarmee haar moeder beroemd werd. De tweede Limited Edition wordt afgesloten met de superieure actiethriller SPL 2: A Time for Consequences van Cheang Pou-Soi, waarin de Hongkongse recherche het opneemt tegen een bende van orgaansmokkelaars.

De kaartverkoop is van start gegaan via de website van EYE, waar deze speciale editie zal worden gehouden.



NieuwsFilm

meest populair