Chris Hemsworth betaalde schulden van ouders af

Chris Hemsworth betaalde schulden van ouders af

Dit maakte zijn broer, Liam Hemsworth, bekend in een interview.

In een interview heeft Liam Hemsworth bekend gemaakt, dat zijn broer Chris Hemsworth de schulden van hun ouders heeft afbetaald toen hij succesvol werd.

De 32-jarige Australische acteur maakte dit mooie gebaar voordat hij zijn vader opbelde met de mededeling om zijn bankrekening te controleren. Liam vertelde aan The Independent: "Mijn vader belde mijn broer Chris terug en zei, 'Ik weet niet hoe ik me voel. Sinds ik mijn ouderlijk huis heb verlaten, heb ik schulden gehad en ik dacht altijd dat ik ze zou afbetalen tot ik zou overlijden...' Mijn ouders zijn nu zo ontzettend gelukkig en hebben nu de kans om meer tijd met ons door te brengen. Ik zou graag ook zoiets voor mijn ouders doen."

Ook liet Liam in het interview weten dat hij hoopt ooit met mijn oudere broers, Chris en Luke, samen een film te maken. Daaraan voegde hij toe: "We hebben het er al een hele lange tijd over. Ik weet nog niet wat voor film het zou zijn, maar mogelijk krijgen we maar één keer een kans om zoiets te doen. We wachten nog op het perfecte project."

"Toen ik 17 was heb ik één aflevering gedaan met mijn oudste broer Luke. Het was een fantasy serie voor kinderen, en het was de moeilijkste dag op een set ooit, want als hij niet voor de camera stond, dan probeerde hij wel iets om het voor mij te verpesten. Dus ik denk dat het best moeilijk is om samen met mijn broers een film te maken."



NieuwsFilm

meest populair