Shane Black heeft script voor 'Predator 4' klaar

Shane Black heeft script voor 'Predator 4' klaar

De film zal "vernieuwend" zijn volgens producent John Davis.

Het is ruim een jaar geleden dat bekend werd dat Iron Man 3 en Kiss Kiss Bang Bang-regisseur Shane Black was aangesteld om een vervolg te maken op de geliefde Predator-films. Daarna werd het redelijk stil, maar nu is bekend dat Black en Fred Dekker het script hebben ingeleverd bij 20th Century Fox.

Co-schrijver Dekker onthulde dit bericht via zijn Facebook-pagina. Veel is er nog niet bekend over het derde vervolg. Producent John Davis liet eerder het volgende weten: "Het script is zo vernieuwend, de invalshoek is zo vernieuwend. Ik zeg nu dat je iets krijgt dat je niet verwacht en dat je zult zeggen: 'Dit is de meest vermakelijke manier om een franchise nieuw leven in te blazen.'"

Er verschenen ondertussen drie films in de Predator-franchise. De eerste verscheen in 1987 en kwam van de hand van geregisseerd door John McTiernan en heeft Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De tweede kwam in 1990 uit en werd geregisseerd door Stephen Hopkins en de derde film verscheen nog redelijk recent: Nimród Antals Predators uit 2010. Eerder in de 00 verschenen twee Alien vs. Predator-films.



NieuwsFilm

meest populair