Anna Paquin keert graag terug in 'X-Men' franchise

Anna Paquin keert graag terug in 'X-Men' franchise

En vindt het niet heel erg uit Days of Future Past gehaald te zijn.

Een van de belangrijkste personages van de oorspronkelijke X-Men trilogie was Anna Paquins Rogue. De actrice mocht nog eenmaal terugkeren in Days of Future Past, maar werd bijna volledig uit de film gesneden. In een interview met IGN vertelde Paquin zich daar niet slecht over te voelen en graag nog eens terug te willen keren.

”Ik heb me echt geamuseerd bij het maken van al die films waar ik in zit. Dat zijn mensen die me erg lief zijn” vertelde Paquin. ”Mocht er iets zijn dat logisch is, en past in een van de 700 verschillende X-Men projecten waar aan gewerkt wordt – iets wat ik zelf niet bij kan houden – dan zou dat geweldig zijn. Zo niet, zijn ze nog altijd leuk om naar te kijken.”

Ze is dan ook meer dan bereid om terug te keren. ”Ik zou alles wel willen doen. Dit zijn mensen die ik al mijn halve leven ken. Ik hou heel erg van mijn X-Men familie. Realistisch gezien zou het me niet uitmaken wat het zou zijn, als ze dan maar de hele bende terug brengen. En even los daarvan, zou ik graag willen vliegen, want vliegen is cool.”

Dat ze uit Bryan Singers X-Men: Days of Future Past gehaald werd vindt Paquin verder niet verschrikkelijk. ”Ik denk dat andere mensen zich daar meer beledigd over voelden. Ik denk eerder: ‘Ik wil niet in een verhaallijn zitten die niet werkt!’ Kijk, huur Bryan Singer niet in om hem vervolgens te bekritiseren voor creatieve keuzes die hij maakt. Dat is waarom je iemand als hem inhuurt. Hij weet wat hij doet. Hij belde me en vertelde ‘Dus, bla bla bla’, en ik dacht ‘OK!’ En de rest reageerde zo van, ‘Oh god! Laten we ten strijde trekken!’ Waarop ik dacht, ‘dat is ontzettend lief, maar ik vind het prima.’ Ik ken hem al sinds ik tiener ben. Het is prima zo.”

De volgende film in de franchise (overigens zonder Paquin) draagt de titel X-Men: Apocalypse en gaat in mei in première.



NieuwsFilm

meest populair