Nicholas Brendon opnieuw in uitzending Dr. Phil

Nicholas Brendon opnieuw in uitzending Dr. Phil

Drie maanden geleden liep de acteur weg tijdens de opnames.

Nicholas Brendon, bekend van Buffy en Criminal Minds, is opnieuw te zien in een uitzending van Dr. Phil. Drie maanden geleden liep de acteur weg tijdens de opnames, toen hij voor het eerst te zien was bij de televisiepsycholoog.

"Ik voel me een stuk beter dan laatste keer, om eerlijk te zijn," aldus Brendon tijdens het interview. "Ik denk dat ik meer hulp nodig heb dan dat ik denk. Ik denk dat dit het juiste is om te doen."

In augustus zei de acteur nog: "Toen ik in die stoel zat, had ik het gevoel dat Dr. Phil gelijk naar mijn keel vloog, zonder te praten over mijn recente fouten, zonder enige opbouw. Ik had het gevoel dat ik mijn donkerste geheimen op nationale televisie moest vertellen, en dat was ik echt niet van plan."





Eerder dit jaar werd de 44-jarige acteur gearresteerd toen hij weigerde de rekening te betalen voor de schade die hij had veroorzaakt in een hotelkamer in Florida. Vervolgens werd hij ook in maart gearresteerd voor het vernielen van een hotelkamer in een ander resort. In oktober werd hij voor het laatst gearresteerd voor een ruzie met zijn vriendin in New York. Diezelfde maand liet hij middels social media weten dat hij deel ging nemen aan een behandeling van 90 dagen voor zijn depressie.

"Ik hou ontzettend veel van jullie allemaal en ik waardeer al jullie liefde en steun," schreef hij voor zijn opname in de kliniek op Facebook. "We gaan dit verslaan #kickingdepressionintheballsack #loveyou #huglife."





Het volledige interview zal vandaag worden uitgezonden in de Verenigde Staten, het zal echter even duren voor deze op de Nederlandse televisie is te zien.

NieuwsFilm

meest populair