Video

Doomsday in nieuwe trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice'!

Veel actie en spektakel in deze grootse superheldenconfrontatie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:52 in Video
Na de teaser trailer en de Comic Con-trailer eerder dit jaar kun je hieronder de tweede volledige trailer bekijken van Batman v Superman: Dawn of Justice, welke eerder deze week al werd geteast. En voor de fan: de superhelden maken er zeker een spektakel van, samen met Doomsday!

De titelhelden Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) komen zoals bekend recht tegenover elkaar te staan en deze confrontatie zal de basis vormen van de vorming van het superheldenteam Justice League. In Dawn of Justice krijgen we al een blik op andere JL-leden, zoals Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash, gespeeld door Ezra Miller. Uiteindelijk bundelen zij hun krachten in de tweeluik The Justice League Part One (2017) en Justice League Part Two (2019). De helden krijgen vroeg of laat ook hun eigen filmavontuur in het DC Extended Universe.

Maar hieronder dus eerst de nieuwe beelden uit Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. Net als bij de trailer van Captain America: Civil War had Jimmy Kimmel de primeur tijdens zijn talkshow. Vanaf 24 maart 2016 is de complete superheldenfilm te zien in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoop.64 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Gelukkig niet zoveel nieuwe beelden,gevoel dat ik bijna alles al gezien had. Vanaf nu ga ik alles overslaan qua promo's enz zoals ik bij Star Wars al ff doe.

Jurgen51

Avatar

Ik ben ook mijn interesse behoorlijk verloren. De eerste teaser trailers hadden nog echt het "haat" gevoel dat Batman richting Superman heeft, nu wordt het door die ene zin al een soort van "bromance". GVD wat is dat balen zeg, ik bedoel ik heb natuurlijk de film nog niet gezien en ik hoop echt op het tegendeel, maar op basis van deze trailer, die je toch echt lekker moet maken voor de film om hem te gaan kijken in de bios, haak ik af en wacht ik de reviews af...

benjamin

Avatar

ISIM "Maar laten we eerlijk zijn, als je niet wil weten wat er gebeurd dan moet je gewoon geen trailers meer kijken."
Het zou niet de bedoeling mogen zijn dat je per se alle promomateriaal moet vermijden (dus in de bioscoop met je ogen dicht zitten bij het voorprogramma en ook proberen te zorgen dat je op geen andere manier het materiaal uit de trailer ziet), maar eerder dat de trailer zodanig is samengesteld dat er niet te veel belangrijke zaken worden vrijgegeven. Bekijk eens die laatste volledige Star Wars trailer en vergelijk het met deze trailer en je ziet direct een gigantisch verschil.

Bilbo

Avatar

De Comic Con-trailer was iets beter en indrukwekkender, maar dit is ook zéér goed! T+) Had eerder Bizarro verwacht dan Doomsday, maar misschien zou Bizarro teveel een herhaling zijn van Zod.

bioshock300

Avatar

Wat een awesome trailer weer! heb er zin in!

maare euh wie ligt daar nu vastgebonden op 00:40??

benjamin

Avatar

ISIM "Ik wist al dat ze zouden samenwerken, dus ik snap de ophef niet."
Volgens die redenering kun je in elke trailer tonen hoe de held uiteindelijk de slechterik overwint omdat we dat toch weten. Het is juist leuker om bepaalde momenten pas voor het eerst te beleven in een bepaalde context en het is niet de taak van trailers die al prijs te geven. Lees trouwens ook eens in het 'beter bekeken'-topic de uitleg van jaime91, die heel goed weergeeft wat hier het probleem was.

mijack1985

Avatar

Fearing the actions of a god-like Super Hero left unchecked, Gotham City’s own formidable, forceful vigilante takes on Metropolis’s most revered, modern-day savior, while the world wrestles with what sort of hero it really needs. And with Batman and Superman at war with one another, a new threat quickly arises, putting mankind in greater danger than it’s ever known before.

Mensen deze trailer is gewoon "the official synopsis" maar dan in beeld. Dus die hele "ik heb de hele film al gezien" argumenten slaan mijn inziens nergens op.

En de echte comicbook fans wisten ma het zien van Zod in de 2e trailer al dat Doomsday (maar op een of ander manier denk ik dat het Omac is) "the villian" zou zijn.

Filmliefhebbers zullen misschien nu iets hebben van: "oké dit ziet er goed uit, deze film wil ik wel zien."

M0vieFreak

Avatar

Geweldige trailer! T+) Kijk er erg naar uit!

Lucifers

Avatar

Veel gemixte reacties hier. En ik snap ze allemaal.

Deze trailer staat namelijk totaal niet in contrast met de vorige trailers. Op de vorige trailers heb ik namelijk niets aan te merken en laat je smachten naar meer. Dan krijg je meer en dan...zit ik opeens naar een andere film te kijken. Met uitzondering van het gesprekje tussen Klark en Broes. Toen Leks kwam, kwam er een ook een lichte verbazing.

Ik kijk nog steeds ontzettend uit naar de film, maar ook al weten we allemaal dat die 2 hartsvriendinnen worden, ik hoef het niet al te zien in een trailer.

Doomsday? Mheh...

Luthor? ik ga mijn oordeel pas vellen na het zien van de film. Wat in de trailer misplaatst kan zijn, kan volledig kloppend gemaakt worden in de film en kan het karakter de body geven die het nodig heeft.

Gebaseerd op enkel de trailer? Prima Mark Zuckerberg! Maar helaas ook alleen dat. Desalniettemin houd ik het vertrouwen.

Muziek? What the PHOCK wat dat! Treurige jumpmuziek met slechte (on)bedoelde komische noot op het einde.

Ik ga de trailer nog even grijs draaien. Ik hoop er achter te komen dat het daadwerkelijk om een andere film gaat. Ik houd jullie op de hoogte!

wezel

Avatar

Persoonlijk vind ik deze trailer niet goed, alles ziet er wel goed uit. Alleen heb ik het gevoel dat ik de hele film al heb gezien.

Ze hadden Doomsday had gewoon niet in de trailer gemoeten. Iedereen die de comics leest had al een idee dat hij er in zou zitten, maar als nog zou ik ga verrast worden in de bios.

De actie ziet er goed uit, Batman vs Superman ziet erg tof uit!
Doomsday onnodig en Jessie Eisenberg vind ik nu gewoon niet passen.

mijack1985

Avatar

Jurgen51 "Dat is behoorlijk kort door de bocht en veroordelend wat je daar zegt: "Filmliefhebbers zullen... wel zien". In jouw ogen zijn dus de mensen die op basis van deze trailer niet meer geïnteresseerd zijn in de film geen filmliefhebbers?"


Misschien is het woord filmliefhebbers verkeerd gekozen, ik bedoelde hiermee een anders soort film publiek (mensen die niet zo snel een comicbook verfilming zouden bezoeken).

Maar als ik reacties lees op social media en hier o.a. dan is het toch ook kort door de de bocht door te zeggen dat op basis van deze trailer al de film gezien is. Weet je al b.v wat Lex bedoeld met "The red capes are coming" of die zogenaamde "dream sequence." Of als laatste voorbeeld, die duikscene uit de eerste trailer.

Volgens mij zijn er nog wat onderwerpen open in de film hoor.

JamesBond

Avatar

HOLY CHRIST! :W

Ben alleen een beetje huiverig voor Doomsday... Zijn aandeel zou de hele film onderuit kunnen halen.

Muufley

Avatar

PRIME "Ach, het zal wel een ingetogen Doomsday zijn om de 3 helden te laten uniten. Maar is het officieel bevestigd dat dit Doomsday is? Is er niet een andere achterlijke rots uit de comics die dit kan zijn?"


Officiele bevestiging? Dat ding ziet er volledig uit als Doomsday, wat zit jij te lullen over "officiele bevestiging"? wil je het anders ook nog op papier zien misschien?

23VDV23

Avatar

Vind het geen beste trailer. Komt vooral door hoe hij in elkaar steekt en de verschijning van Doomsday. Al met al geeft het me te veel een Justice League rehash gevoel, terwijl ik de hoop had dat DC het toch nét iets anders zou aanpakken. Ik heb te veel het gevoel dat ik dit al eens heb gezien. Hopelijk zit ik er naast. De vorige trailers waren veelbelovend.

Ereptile

Avatar

Ik vind het een mindere trailer dan de eerste trailer die uitkwam van BvS. Het kan zijn omdat de trailer best veel jumpcuts heeft gebaseerd op de trailer muziek. Of Jesse Eisenberg, die me niet overtuigd als Lex. Qua stijl vond ik het idee van de eerste trailer beter. Maar van het idee dat Superman een bedreiging is, zie ik niets meer terug in deze trailer. Er zit zoals Gotrunks ook zegt best veel humor in de trailer, wat ik niet had verwacht...

Wel tof dat ze de referentie maken naar The Joker.

ISIM

Avatar

Misschien is het niet Doomsday. Maar damn, Affleck is echt goed. Ook een toffe batman stem. Niet zo overdreven als C.Bale

Cavill ziet er echt uit als Superman.
EINDSHOT echt dodelijk.

Star Wars, Batman v Superman en Captain Amerika Civil War.

:W :W :W :W

marcjeb

Avatar

Mwaaaa
Doomsday lijkt uit de hulk te zijn gestapt.
Superman lijkt niet meer op de god waar iedereen bang voor hoort te zijn, maar dit keer vraagt juist iedereen zijn hulp :S
Lex is een B komiek
En wonderwoman MWAAAA vind dat gewoon niks, net als Scarlet in marvel ook niks is.

Ed Crane

Avatar

Ik ben erg blij voor die cave troll uit The Fellowship Of The Ring, dat 'ie eindelijk weer een rol heeft weten te bemachtigen. Hij was na z'n werk met Peter Jackson erg getypecast en ik was bang dat hij net als Pino nergens anders meer aan de bak zou komen. Maar je ziet, de aanhouder wint :+

Perrysh

Avatar

Vreemd dat ze meteen met Doomsday komen, zeker omdat het een film is die niet echt veel aandacht aan de Villain zal besteden vermoedelijk. Maar goed, de trailer heb ik niet gezien en dat zal ik ook zo houden.

ISIM

Avatar

Ben ook nou echt een van de weinige die dit een toffe trailer vind? Ik wist al dat ze zouden samenwerken, dus ik snap de ophef niet. Ik kan in ieder geval niet wachten. Doomsday die op the abobination lijkt interesseert me eigenlijk ook niet.

Banned

Avatar

B@chelor "Dit is wel een film waar ik naar uitkijk. Maar het design van Doomsday vind ik meh. Ziet eruit als een trol uit LOTR."


Ik dacht eerder aan een rotte Ninja Turtle.

gotrunks

Avatar

Ik vind ook dat er veel vrij wordt gegeven in de trailer.
En daarnaast dacht ik dat DC films altijd serieus waren ik zie best veel comedy.

Eerste trailer was toffer!

traveler

Avatar

Verwacht een vrij oppervlakkige film die het niveau van Nolan nooit zullen evenaren. Batman vind ik wel goed gecast.

Frietgezicht

Avatar

2:07

Iemand een idee wat die vliegende dingen zijn?

benjamin

Avatar

Secret1994goesFilm "En Lex... damn wat is dit? Wouden ze een soort van Joker-personage neerzetten? Een komiek die het goed kan uitleggen? "
Ik had het al in het 'beter bekeken'-topic gezegd, maar ik vraag me af of ze zich niet hebben laten inspireren door Andrew Scott en zijn Moriarty.

Steve-O

Avatar

Werkelijk fantastisch :W :W :W

Ik hoop dat heel het gevecht tussen Batman en Superman in IMAX opgenomen is en natuurlijk de grote finale :Y Sterker nog, ik hoop dat Snyder zoveel mogelijk IMAX heeft gebruikt :E Dit ziet er bruut uit. De cinematografie is prachtig en de helden zien er allemaal top uit. Eisenberg zou wel zomaar de show kunnen stelen, fijn om hem eindelijk in een heel ander soort rol te zien!

Banned

Avatar

Meh... Slechte trailer, vooral slecht gemonteerd dan. Die muziek is irritant en wordt naar het einde toe zelfs belachelijk. Die jumpcuts op die muziek... Vreselijk! Wie doet dat nog? Lijkt nergens op. Ook die "grap" op het einde She's with you? Komt misplaats over van toon, enkel een Marvel film komt hiermee weg. Bij iedere trailer worden mijn verwachten alsmaar meer getemperd, misschien een goed teken ? Weet nog niet of ik nog een een Zack Snyder total destruction wil zien, wat we hier weer overduidelijk gaan krijgen.

drc

Avatar

Mwah. Te veel Total Destruction wat mij betreft. Het doet me erg denken aan Man of Steel en die vond ik ook tegenvallen. Die film was qua verwoesting te overdreven en zo ziet dit er ook weer uit. Vond het zelfs irritant om naar te kijken. Soundtrack is wat mij betreft ook niet helemaal lekker. En het laatste shot is het ook niet helemaal voor mij. Het wordt allemaal zo overdreven gebracht. En die Doomsday lijkt inderdaad meer op een LOTR trol. Niet overtuigend wat mij betreft.

Jammer, de eerste trailer vond ik vet, deze minder. Weet niet of dit een 'Must Watch voor mij wordt'.

StarWars2015

Avatar

benjamin "afbeelding"
Erg matige versie van Doomsday, er is toch veel beter bronmateriaal om hem vorm te geven. Nu lijkt het precies op de Marvel (Hulk) variant.

HeroNeill

Avatar

Als ik reageer op een trailer doe ik dat vaak door te beargumenteren waarom ik het goed of slecht vind. Maar dat is nu even bij in geschoten. Ik zit hier met open mond naar te kijken, wat ziet dit er ontzettend goed uit!

Heb hier zo veel zin in.

DeMuizenkoning

Avatar

benjamin "Ik had het al in het 'beter bekeken'-topic gezegd, maar ik vraag me af of ze zich niet hebben laten inspireren door Andrew Scott en zijn Moriarty."


Wie weet, Scott was geweldig als Moriarty en zou zomaar kunnen dat ze er een soort van kopie hebben willen maken. Tot nu toe komt Eisenberg nog niet echt overtuigend over, maar ja, we zien hem ook maar paar keer in de trailer, misschien (en hopelijk) pakt het beter uit in de trailer. En misschien is het wat simpel om dit nu te zeggen en wil ook niet nu al teveel gaan klagen over Eisenberg's prestatie, maar een gemakkelijke keuze was natuurlijk om Bryan Cranston te vragen, hij speelt Heisenberg en hop, je hebt de ultieme Lex Luthor ;)

Muufley

Avatar

Geen goede trailer. Steekt nogal amateuristisch in elkaar en ja er wordt nogal wat gespoild.

Slechte punten:
-trailer edit
-trailer muziek
-lex luthor
-Doomsday
-Doomsday CGI
-Fucking spoilers (echt zeg, het eindgevecht steekt er zelfs in, komaan zeg)

Goede punten:
-Ben Afleck lijkt super als Batman

De vorige trailer deed het goed, een show off tussen Superman en Batman en Superman onder een soort politiek vergrootglas. Deze film leekt het aan te pakken vanuit een interessante hoek. Deze nieuwe trailer doet de film uitschijnen als een niet zo speciaal actie filmpje met weinig inhoud. Deze film pusht gewoon veel te hard naar Justice League.

Xenolicker

Avatar

Gewoon een zwarte bril opzetten, Frietgezicht!

DeMuizenkoning

Avatar

Muufley "Geen goede trailer. Steekt nogal amateuristisch in elkaar en ja er wordt nogal wat gespoild.

Slechte punten:
-trailer edit
-trailer muziek
-lex luthor
-Doomsday
-Doomsday CGI
-Fucking spoilers (echt zeg, het eindgevecht steekt er zelfs in, komaan zeg)

Goede punten:
-Ben Afleck lijkt super als Batman

De vorige trailer deed het goed, een show off tussen Superman en Batman en Superman onder een soort politiek vergrootglas. Deze film leekt het aan te pakken vanuit een interessante hoek. Deze nieuwe trailer doet de film uitschijnen als een niet zo speciaal actie filmpje met weinig inhoud. Deze film pusht gewoon veel te hard naar Justice League."


Ben het niet altijd met je eens maar hier grotendeels wel, en vind ook dat hét pluspunt (tot nu toe) Affleck is (wel twee f ;)) als Batman/Bruce Wayne, komt erg overtuigend over, al helemaal in dat eerste stukje.

SunChaser

Avatar

Ik ben geen Apple fanboy. Ik snap best dat biopics niet 100 procent accuraat zijn, maar in deze film is niks acuraat

Hexagone

Avatar

mijack1985 "Mensen deze trailer is gewoon "the official synopsis" maar dan in beeld. Dus die hele "ik heb de hele film al gezien" argumenten slaan mijn inziens nergens op. "


De term "beeldspraak" is jouw ook vreemd blijkbaar. Jouw inziens....inderdaad.

ISIM

Avatar

Damn, dit ziet er goed uit. Eindelijk wat dialoog. Er worden maar 3 grappen gemaakt in de trailer, dus snap de ophef niet. Doomsday, Nice. Kan niet wachten.

ISIM

Avatar

benjamin "Volgens die redenering kun je in elke trailer tonen hoe de held uiteindelijk de slechterik overwint omdat we dat toch weten. Het is juist leuker om bepaalde momenten pas voor het eerst te beleven in een bepaalde context en het is niet de taak van trailers die al prijs te geven. Lees trouwens ook eens in het 'beter bekeken'-topic de uitleg van jaime91, die heel goed weergeeft wat hier het probleem was."


Maar laten we eerlijk zijn, als je niet wil weten wat er gebeurd dan moet je gewoon geen trailers meer kijken. Ik ben nog altijd overtuigd dat dit echt een EPIC film gaat worden. En tuurlijk hoort er wat humor in. Want je probeert toch om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken. Het kan natuurlijk een ontzettend dark en gritty film worden maar als er daardoor minder mensen heen kunnen dan verlies je toch omzet. En geen ticketverkoop betekent geen omzet, geen omzet betekent geen winst en geen winst betekent einde DC.

Kijk naar de Avengers, the alien army zag er ook voor geen meter uit. Maar de film scoort wel een 8.1 op IMDB en haalt een lekkere 1.5 miljard binnen. En ook daar zie je dat de trailers verschillend zijn. Eerste trailer lijkt het een beetje dark en gritty maar in de tweede trailer laten ze alles al zien.

Wat ik probeer te zeggen give the movie a change. Het kan niet zo zijn dat eerst iedereen enthousiast is en na het zien van de laatste trailer ineens het tegenovergestelde.

Het zou mij ook niets verbazen dat dit niet Doomsday is. Maar eerder een kloon van General Zod. Maar eerlijk is eerlijk, ik had liever dat de trailer iets eerder gestopt was. Met een budget van 400 miljoen kan ik mij niet voorstellen dat dit een fout is geweest, want de marketing voor de film was echt top.

lordmistery

Avatar

Bij alles wat DC gaat uitbrengen in de toekomst is het logisch dat mensen gaan vergelijken met de MCU.dat is nou eenmaal zo omdat het , hetzelfde genre is. Maar daarom hoeft dat niet te betekenen dat DC slecht is.

Wat Doomsday betreft : ik ben zelf altijd meer een fan van Practical Effects dan CGI. Ze hebben nou niet echt een geweldig werk geleverd aan de effecten hier, het kon gewoon beter als ze geen CGI gebruikt hadden.

Daarnaast ben ik wel enorm onder de indruk van de uitgekomen trailers van deze film , helaas hebben ze soms wel wat teveel weggegeven.maar had zag er allemaal (bijna) prima uit!

eltorro

Avatar

Vette trailer 8-) Ben wel benieuwd hoe lang de film gaat duren. Ik zou nu al bijna gokken op 3 uur, met alles wat te zien is in de trailer.

benjamin

Avatar

ISIM "Kijk bij Star Wars zie je ook in de trailer dat Finn het gaat opnemen tegen Kylo Ren. "
Alleen hebben we bij Star Wars zo weinig informatie over wat nu het volledige verhaal is en hoe iedereen daar zal inpassen dat we nog weinig weten over de context van de confrontatie. Dat is een enorm verschil met een trailer die lijkt het volledige verhaal juist wel prijs te geven inclusief de 'third act'.

weszz

Avatar

wezel "

Ze hadden Doomsday had gewoon niet in de trailer gemoeten. Iedereen die de comics leest had al een idee dat hij er in zou zitten, maar als nog zou ik ga verrast worden in de bios.
"


Ben ook benieuwd in hoeverre ze Doomsday uitwerken tot het monster die hij echt is en het geen 'tijdelijke' vertoning wordt want Doomsday is 1 van de weinigen zoniet de enige die Superman dood kreeg.

ISIM

Avatar

Decepticon "Nee zeker niet de enige hoor, ik vind het ook een toffe trailer, maar minder goed dan de vorige 2, zoals velen.yuan vu
Maar ik ben het wel met je eens dat al die ophef raar is over dat Batman en Superman samen gaan werken. Dat is te verwachten en was ook te verwachten dat men dat op gegeven moment in een trailer zouden laten zien.

Was misschien beter geweest dat ze zich bleven richten op de haat van Batman tegen Superman en dat ze Doomsday uit te trailer hadden gehouden.

Maar goed, ik ben nog steeds enthousiast en kijk er heel erg naar uit. En ik wil wedden dat Lex Luthor niet de hele film zo flamboyant doet.
De humor vind ik wel goed en passend.

De Captain America: Civil War trailer is vele malen beter."


Gelukkig haha, ik had liever ook niet het eindshot gezien maar daar moet een gedachte achter zitten. Film heeft 400 miljoen gekost, tenminste dat had ik hier een keer gelezen. Er moet nog iets anders gebeuren.

Decepticon

Avatar

horizon "Oei, dat lijkt me een nogal matig verhaal te worden. En dat terwijl teaser 1 nog iets had van inhoudelijke substantie."
Hoezo dat nu in één keer? Alleen omdat dit een andere trailer is?
Alles wat in de eerste 2 trailers zit, zal ook in de film aan bod komen.

Ik denk nog steeds dat de film grotendeels zal draaien om het conflict van Batman met Superman. Dat is tenslotte ook de titel van de film.
Net zoals Captain America: Civil War een film die grotendeels betrekking zal hebben om Cap, niet Avengers 2.5.

Ik denk dat we de hele film op het puntje van onze stoel worden gezet door Snyder zijn film en dat we door de slotakte omver geblazen worden.

SunChaser

Avatar

Ga hem wel kijken maar verwacht er niet veel van. De MoS trailer was ook mooi maar de film vreselijk
Batman lijkt hier nog steeds de LEGO Batman

Secret1994goesFilm

Avatar

Goede trailer... enkel mochten ze de laatste spoilers eruit laten...
Ze moesten in de trailer enkel laten zien dat Batman tegen Superman vecht... (wat eigenlijk al genoeg spoilers op zicht zijn)... MAar nu laten ze ff zien: 'oooh, het komt weer goed op het einde ;)'
Hoop wel niet dat Doomsdag de supervijand gaat worden... Dat Lex met z'n superarmour afkomt...
En Lex... damn wat is dit? Wouden ze een soort van Joker-personage neerzetten? Een komiek die het goed kan uitleggen? Ik had van Lex juist een stijf, koel personage verwachte :( Jammer...

Jurgen51

Avatar

mijack1985 "Fearing the actions of a god-like Super Hero left unchecked, Gotham City’s own formidable, forceful vigilante takes on Metropolis’s most revered, modern-day savior, while the world wrestles with what sort of hero it really needs. And with Batman and Superman at war with one another, a new threat quickly arises, putting mankind in greater danger than it’s ever known before.

Mensen deze trailer is gewoon "the official synopsis" maar dan in beeld. Dus die hele "ik heb de hele film al gezien" argumenten slaan mijn inziens nergens op.

En de echte comicbook fans wisten ma het zien van Zod in de 2e trailer al dat Doomsday (maar op een of ander manier denk ik dat het Omac is) "the villian" zou zijn.

Filmliefhebbers zullen misschien nu iets hebben van: "oké dit ziet er goed uit, deze film wil ik wel zien.""


Dat is behoorlijk kort door de bocht en veroordelend wat je daar zegt: "Filmliefhebbers zullen... wel zien". In jouw ogen zijn dus de mensen die op basis van deze trailer niet meer geïnteresseerd zijn in de film geen filmliefhebbers?

pmw84

Avatar

De nieuwe beelden zijn waanzinnig en geweldig! Ik verheug me zwaar hierop!

Aantal minpunten:
Sound track is VRESELIJK. Ik irriteerde me echt eraan en kreeg geen kippevel als bij de eerste! Bij vorige trailer keek ik hem 5-6x achter elkaar wegens de sound track!

Doomsday deed mij ook denken aan de mislukte bad guy van Incredible Hulk ... Echt heel slecht! Hopelijk in de film heeft die wat in te brengen

Lex Luthor, tja ... Ook bij mij niet overtuigend. Ik vind hem echt VEELS TE JONG om een bad guy te zijn. Ik mis die zware stem uit de tekenfilms. Lex Luthor moet lang (even lang als Sup en Bat), breed en intimiderend zijn en dat zie ik niet terug in deze trailer.Hoe erg ik ook gek op deze film ben, deze trailer deed me minder met OPEN MOND te kijken dan de vorige. Eerste minuut van de trailer is onnodig waardoor je minder nieuwe beelden te zien krijgt. De humor vond ik juist erg goed, typisch amerikaans ... We wachten af

Masterbrain

Avatar

Wtf

Ik zit hier met een dubbel gevoel,aan de ene kant hebben ze mij nu 100% overtuigd en aan de andere kant
hebben ze nou niks geleerd van Genysis spoiler alert trailers, lijkt wel of ze juist geïnspireerd zijn geraakt door arnie en co.

Kon nou het had toch wel een meer grotere kick en waardering gekregen als ze het als verrassings element hadden gebruikt in de film zelf in plaats de kijker aan een ➕ vastnagelen en laten dwingen om iets te laten zien dat die niet leuk vind.

Zo voel ik me nou.

ISIM

Avatar

benjamin "Het zou niet de bedoeling mogen zijn dat je per se alle promomateriaal moet vermijden (dus in de bioscoop met je ogen dicht zitten bij het voorprogramma en ook proberen te zorgen dat je op geen andere manier het materiaal uit de trailer ziet), maar eerder dat de trailer zodanig is samengesteld dat er niet te veel belangrijke zaken worden vrijgegeven. Bekijk eens die laatste volledige Star Wars trailer en vergelijk het met deze trailer en je ziet direct een gigantisch verschil."


Kijk bij Star Wars zie je ook in de trailer dat Finn het gaat opnemen tegen Kylo Ren.

Maar het kan ook maar zo zijn dat dit de eerste versie van Doomsday is en dat ie tijdens het gevecht alleen maar groter gaat worden? Want ik kan mij namelijk totaal niet voorstellen dit de Doomsday die Zack Snyder voor ogen heeft. Die man is zo creatief, kan me niet voorstellen dat dit de Doomsday is waar wij het mee moeten doen.

Dit las ik op IMDB:
A rough cut of the film was shown for the executives at Warner Bros. They were reportedly so impressed that they not only gave the film a standing ovation, but also began negotiating a deal with Ben Affleck to have him make three solo Batman movies, rather than the original plan to make only one.

Dit baart met wel zorgen, las namelijk dat mensen de CGI niet goed vinden, stel je voor dat ze dit wel al in 2015 hadden uitgebracht:
The film was originally scheduled for release in 2015, but was moved to 2016 to "allow the filmmakers time to realize fully their vision, given the complex visual nature of the story."

B@chelor

Avatar

Dit is wel een film waar ik naar uitkijk. Maar het design van Doomsday vind ik meh. Ziet eruit als een trol uit LOTR.

horizon

Avatar

Oei, dat lijkt me een nogal matig verhaal te worden. En dat terwijl teaser 1 nog iets had van inhoudelijke substantie.

Decepticon

Avatar

ISIM "Ben ook nou echt een van de weinige die dit een toffe trailer vind? Ik wist al dat ze zouden samenwerken, dus ik snap de ophef niet. Ik kan in ieder geval niet wachten. Doomsday die op the abobination lijkt interesseert me eigenlijk ook niet."
Nee zeker niet de enige hoor, ik vind het ook een toffe trailer, maar minder goed dan de vorige 2, zoals velen.
Maar ik ben het wel met je eens dat al die ophef raar is over dat Batman en Superman samen gaan werken. Dat is te verwachten en was ook te verwachten dat men dat op gegeven moment in een trailer zouden laten zien.

Was misschien beter geweest dat ze zich bleven richten op de haat van Batman tegen Superman en dat ze Doomsday uit te trailer hadden gehouden.

Maar goed, ik ben nog steeds enthousiast en kijk er heel erg naar uit. En ik wil wedden dat Lex Luthor niet de hele film zo flamboyant doet.
De humor vind ik wel goed en passend.

De Captain America: Civil War trailer is vele malen beter.

PRIME

Avatar

Ach, het zal wel een ingetogen Doomsday zijn om de 3 helden te laten uniten. Maar is het officieel bevestigd dat dit Doomsday is? Is er niet een andere achterlijke rots uit de comics die dit kan zijn?

Scheerzeep

Avatar

Ziet er werkelijk waardeloos uit deze trailer. Mijn interesse voor deze film daalt echt drastisch door dit achterlijke kinderwerkje. Totaal geen inhoud en subtiliteit. Zonde.

Hexagone

Avatar

Tja, ik moet de film al niet meer gaan zien blijkbaar. Kut trailer spoilt de hele film en de trailer zelf is zelfs nog niet eens goed. Sommige special effects zijn echt niet goed en wat is die Lex Luthor irritant zeg.

Verwachtingen zijn naar beneden afgesteld na het zien van dit.

Nielsgibby10

Avatar

Doomsday ziet er okay uit. Actie is leuk. Batman en Superman humor. Ziet er beter uit dan man of steel (wat trouwens echt een vette boutfilm was). Enigste echte grote minpunt in de trailer is toch wel Lex Luthor. Wauw, wat een verspilling. Kan iedereen zich even inbeelden hoe lijp het zou zijn als we i.p.v. Jesse Eisenberg hier Bryan Cranston of Joaquin Phoenix hadden gezet in de trailer.

Toch wel verdacht dat Wonder Woman nog geen woord heeft gezegd in de trailers....

PRIME

Avatar

Muufley "Officiele bevestiging? Dat ding ziet er volledig uit als Doomsday, wat zit jij te lullen over "officiele bevestiging"? wil je het anders ook nog op papier zien misschien?"


Praat normaal gap.

Muufley

Avatar

SunChaser "Ik ben geen Apple fanboy. Ik snap best dat biopics niet 100 procent accuraat zijn, maar in deze film is niks acuraat"


Bawahahahahahaha

Yep, ik vind het ook nogal dwaas om Steve Jobs als Superman weer te geven.

Idioot.

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht "2:07

Iemand een idee wat die vliegende dingen zijn?"


Lijken op minions van Darkseid, die hele scene is deel van een alternatieve realiteit waar Superman de baas is (de police forces dragen het S-logo), dus misschien een soort voorbode, ze krijgen een kijkje in de 'toekomst' van een alternatieve tijdlijn wat de basis vormt voor de Justice League films?

afbeelding

nieuwslaatste nieuws

meest populair