Rebel Wilson: "Uniek en anders zijn is iets goeds"

Rebel Wilson: "Uniek en anders zijn is iets goeds"

De actrice zou nooit willen strijden met "de echt mooie mensen".

Sinds Rebel Wilson voor het eerst te zien was als Kristen Wiig's vreemde huisgenoot in Bridesmaids, is ze niet meer weg te denken uit Hollywood. Ze is zeker niet de gemiddelde Hollywood-actrice en weet met haar maat een echte toevoeging te zijn in de grappigste films van de afgelopen tijd. Volgens Rebel, die in januari op de cover van het tijdschrift Cosmopolitan te bewonderen is, is "uniek en anders zijn iets goeds".

"Toen ik in 2009 bij mijn agent's kantoor binnen liep, keken ze mij aan en zeiden, 'Wow, wij hebben niemand in onze boeken als jou'. De volgende dag schreven ze mij in. Ik zou nooit willen strijden met wat ik 'the glamours' noem - de echt mooie mensen. Ik ben meer van de hersenen, het hart en het innerlijk. Ik voel me gezegend met mijn lichaamstype," aldus Rebel.

Rebel voegt hieraan toe: "Ik hou van ijs en toetjes, en zeker als ik gelukkig of verdrietig ben. Wanneer ik een succesvolle dag heb, wil ik het vieren en mijzelf belonen met eten. Als ik een mindere of stressvolle dag heb, gebruik ik eten als comfort. Gisteren kocht ik deze geweldige trui met de slogan 'Food is my only friend'. Ik vond hem echt schattig. Ik doe niet aan alcohol of drugs... eten zou ik nooit op willen geven."

De Australische actrice laat wel weten dat sinds ze in Los Angeles woont, ze meer bezig is met haar levensstijl. "Als je in Los Angeles woont, leer je veel over gezondheid. Nu drink ik groene sapjes en probeer ik glutenvrij te eten. Maar ik zou dat nooit voor de volle 100% doen - ik ben niet gek!"

Ook sinds ze in Los Angeles woont, is ze goede vrienden met Jennifer Lawrence. "Ze is veel grappiger dan ik en een echte verhalenverteller... We brengen samen veel tijd door en dat is ook het pluspunt van wonen in Los Angeles - je leert veel mensen kennen die je respecteert en waar je mee werkt."

Rebel heeft door haar drukke agenda weinig tijd voor een vriend. Wel is ze nog steeds heel close met Mickey Gooch, waarmee ze in september haar relatie verbrak. "Ik ben langer single geweest, dan dat ik een relatie had. Je mist gewoon een groot deel van je leven als je afhankelijk bent van een relatie. Ik doe wat ik wil. Mijn moeder heeft haar leven opgeofferd toen ze ervoor koos om kinderen te krijgen en ze heeft ons altijd gezegd dat we achter onze dromen aan moeten gaan. De ware zal vanzelf voorbij komen. Maar als dat niet gebeurt is het ook goed."



NieuwsFilm

meest populair