Hint 'Batman v Superman'-trailer naar villain 'Justice League'?

Hint 'Batman v Superman'-trailer naar villain 'Justice League'?

En een alternatieve versie van de trailer.

Gisteren werd met de derde trailer onthuld dat Doomsday de ware slechterik is in Batman v Superman: Dawn of Justice. In de trailer waren echter ook vreemde vliegende wezens te zien. Volgens Mr Sunday Movies hebben deze veel weg van de Parademons, wezens die onder controle staan van een andere grote slechterik uit de wereld van DC Comics.

Deze slechterik is Darkseid, een supervillain afkomstig van de planeet Apokolips. De buitenaardse wil het universum veroveren en alle vrije wil vernietigen. Darkseid doet onder meer de Aarde aan en heeft dan te maken met de Justice League-helden die we in 2017 gezamenlijk zien in The Justice League Part One en in 2019 opnieuw in The Justice League Part Two. Dit team zal waarschijnlijk bestaan uit de helden Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash, gespeeld door Ezra Miller. Hieronder de screenshots van de Parademons.



Overigens waren er meer zaken die je mogelijk niet zijn opgevallen of niet kunt verklaren. Check daarvoor onderstaande video '6 Things Missed' van Mr Sunday Movies:


En hieronder een alternatieve - kortere - trailer:



NieuwsFilm

meest populair