Clip kerst horrorkomedie 'Krampus' toont kwaadaardige peperkoekmannetjes

Clip kerst horrorkomedie 'Krampus' toont kwaadaardige peperkoekmannetjes

En Krampus is aardig genoeg om voor iemand een cadeau achter te laten.

Vandaag zal men in Nederland volop genieten van Sinterklaas, maar over een paar weken is het alweer de beurt aan de Kerstman. Niet iedereen is een groot liefhebber van de feestdagen en dat kan best problemen baren, want Krampus komt in actie wanneer individuen met de pet naar de kerststemming gooien. Om de legende van het beestachtige wezen aan de wereld te introduceren hebben de makers van Trick 'r Treat een horrorkomedie gemaakt, in zijn naam.

De film van Universal en Legendary Pictures is geschreven en geregisseerd door Michael Dougherty. In de VS kunnen liefhebbers al vanaf vandaag zichzelf de stuipen op het lijf laten jagen, wij moeten wachten tot de 10e van december. Om ons in het juiste humeur te krijgen hebben de bovengenoemde ondernemingen een tweetal clips gedeeld, welke je hieronder kan bekijken. Daarin zien we dat eetbare hapjes niet altijd zalig zijn, evenals ongewenste geschenken.

Gingerbread men



Under the car



In Krampus heeft Max (Emjay Anthony) niet bepaald zin in Kerst. Zijn familieleden en buren komen dan weer op bezoek en dat betekent een hoop geruzie. Daarom geeft hij voor het eerst Kerstmis vanaf dag één op, wat niet goed valt bij Krampus en zijn onderdanen. Zij vallen het huis aan waar een gebrek aan feestelijke enthousiasme is. De vrienden en familieleden zullen het gezamenlijk tegen de kwaadaardige entiteiten moeten opnemen, als ze de feestdagen door willen komen. Gemakkelijk is dat niet.

Max' vader en moeder worden respectievelijk gespeeld door Adam Scott en Toni Collette. De rest van de cast bestaat o.a. uit David Koechner, Allison Tolman en Krista Stadler.

NieuwsFilm

meest populair