Amy Poehler vergenoegd met Walk of Fame-ster

Amy Poehler vergenoegd met Walk of Fame-ster

De comédienne is de 2.566ste bekendheid die terug te vinden is in Hollywood.

Afgelopen donderdag hebben de hogere machten in Hollywood wederom een nieuwe naam aan de Walk of Fame toegevoegd door middel van een fraaie ster. De Amerikaanse Amy Poehler mag zichzelf nu een gelukkig persoon prijzen. De 44-jarige heeft de laatste jaren niet bepaald stilgezeten, continue is ze werkzaam geweest als actrice, schrijfster, producent en regisseuse. Men achtte deze eerbetoon dan ook op zijn plek.

Poehler is voornamelijk bekend vanwege haar rijkelijke verleden met Saturday Night Live en Parks and Recreation. Producent Mike Schur en actrice Rashida Jones, die beiden voor de laatstgenoemde komische serie werkten, waren ook van de partij toen de ster onthuld werd, evenals Poehlers ouders (William en Eileen) en kinderen (Archie en Abel). Bekijk de video hieronder.



Over haar overvolle schema en de zojuist behaalde prestatie vertelde ze:

Nadat zij en Jones nog wat grappen maakten tijden hun speeches sloot Poehler haar toesprak af door haar zoontjes te bedanken. "Bedankt dat jullie naar deze vreemde gelegenheid gekomen zijn, en bedankt voor jullie begrip wanneer ik elke keer moet werken. Ik waardeer het echt. Jullie zijn geweldige gozers. Bedankt dat jullie elke dag met liefde en gelach vullen."









NieuwsFilm

meest populair