Josh Hutcherson tekent voor James Franco's 'The Disaster Artist'

Josh Hutcherson tekent voor James Franco's 'The Disaster Artist'

De acteur (The Hunger Games) speelt één van de acteurs die meewerkte aan 'The Room', één van de slechtste films ooit gemaakt.

Josh Hutcherson - bekend van de Hunger Games-franchise - heeft getekend voor een rol in The Disaster Artist, een nieuwe film van James Franco. Deze zal gaan over de totstandkoming van The Room, een cultfilm uit 2003 die wordt beschouwd als één van de slechtste films ooit. Hutcherson speelt Philip Haldiman, de acteur die in The Room het personage Denny speelde.

The Disaster Artist wordt gebaseerd op het gelijknamige boek van The Room-ster Greg Sestero, die vertelt over zijn ervaringen met de excentrieke regisseur/hoofdrolspeler Tommy Wiseau. Laatstgenoemde wordt gespeeld door James Franco, terwijl diens broertje Dave Franco de rol van Sestero voor z'n rekening neemt. Tot slot zal ook Seth Rogen in de film te zien zijn, maar de aard van zijn rol is op dit moment nog onbekend.

Het scenario van The Disaster Artist is afkomstig van Scott Neustadter en Michael H. Weber, bekend van films als (500) Days of Summer, The Spectacular Now en The Fault in Our Stars. De opnames gaan vandaag van start.

NieuwsFilm

meest populair