Prequels 'Hunger Games'-franchise terug naar arena's

Prequels 'Hunger Games'-franchise terug naar arena's

De filmreeks zal "als maar verder blijven leven."

Eerder dit jaar werd bekend dat de filmstudio Lionsgate erop uit is om de Hunger Games-filmfranchise verder uit te buiten. Na vier films liet Lionsgate-baas Jon Feltheimer uitzoeken wat mogelijk zou zijn in de vorm van sequels en prequels. Nu blijkt dat de studio - logischerwijs - gaat inzetten op voorlopers.

Volgens Variety liet Michael Burns, een andere pief bij Lionsgate, tijdens de UBS Global Media and Communications Conference in New York weten dat de franchise "alsmaar verder blijft leven."

De vice-voorzitter voegde hieraan toe dat de eerste twee films arena's bevatten, terwijl de laatste twee dit niet hebben. Volgens Burns zouden de jongere fans de arena's hebben gemist in de afsluitende tweeluik. "Als we terug zouden gaan, dan zouden er uiteraard arena's zijn."

Het lijkt er dus op dat Lionsgate de geschiedenis gaat ontdekken van de vele Hunger Games die hebben plaatsgevonden voorafgaand aan de '74th Hunger Games' uit de eerste film, The Hunger Games uit 2012. Op dit moment draait het afsluitende deel The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 in de bioscoop. Het sluitstuk is opnieuw een succes, aangezien de YA-actiefilm wereldwijd op een tussenstand van $523,7 miljoen staat.



NieuwsFilm

meest populair