Norman Reedus gebeten door 'Walking Dead'-fan

Norman Reedus gebeten door 'Walking Dead'-fan

Een levende fanaticus, zover we weten.

Zes seizoenen lang heeft Norman Reedus het als Daryl Dixon in de zeer succesvolle en populaire AMC serie The Walking Dead het volgehouden om niet door een zombie te zijn gebeten. Nu is zijn tijd dan toch echt gekomen. Tijdens een conventie, genaamd Walker Stalker, ging hij samen met oud-collega Michael Rooker (Merle Dixon) op de foto met een vrouwelijke fan. Het liep een tikkeltje uit de hand toen ze hem plotsklaps op de borst beet.

Het gebeurde kort na het nemen van de foto. Wat volgde was niet geheel merkwaardig: leden van de beveiligingsdienst kwamen te hulp en chaperonneerden de vrouw naar buiten. Vervolgens kreeg ze te horen dat ze niet meer welkom was en ook de toekomstige Walker Stalker-conventies uit de weg moest gaan. Hetzelfde geldt voor andere uitstapjes die de 46-jarige Reedus zal maken.

Laatstgenoemde heeft aangegeven geen juridische stappen te ondernemen. De wond was blijkbaar niets om naar huis over te schrijven. Reedus benodigde geen medische hulp en ging tijdens de conventie gewoon verder met de normale gang van zaken. Later plaatste hij wel op zijn Instagram de onderstaande foto, hiermee liet hij aan mensen weten niet meer gebeten te willen worden.

Um please don't 💃🏿

Een foto die is geplaatst door norman reedus (@bigbaldhead) op




De vrouw die Reedus beet heeft via dezelfde sociale media haar excuses aangeboden en haar kant van het verhaal uitgelegd, welke je hier terug kan lezen. Ze meldt simpelweg extatisch te zijn geworden en daaropvolgend iets te vrolijk reageerde. "Ik weet niet wat me overkwam. Het was mijn bedoeling niet hem pijn te doen. Het spijt me, Norman!"

NieuwsFilm

meest populair