Cate Blanchett mogelijk in Marvels 'Thor: Ragnarok'

Cate Blanchett mogelijk in Marvels 'Thor: Ragnarok'

Het personage waar ze voor wordt beoogd houdt Marvel nog even geheim.

Zal Cate Blanchett haar opwachting making in het Marvel-filmuniversum? Volgens Variety is de kans groot, want de tweevoudige Oscar-winnaar is in gesprek om een mysterieus personage te spelen in Thor: Ragnarok, de derde Thor-film die in 2017 onze bioscopen moet bereiken. Zodra we weten over welk personage het gaat, laten we jullie dit natuurlijk weten!

Thor: Ragnarok moet het laatste deel in de Asgardiaanse trilogie worden en gaat door waar voorganger Thor: The Dark World eindigde. Aan het einde van die film werd onthuld dat Loki (Tom Hiddleston) in het geheim de Asgardiaanse troon heeft overgenomen in de gedaante van zijn 'vader' Odin (Anthony Hopkins). Het verhaal van Ragnarok zou zich afspelen op een 'afgelegen planeet' die 'niet Asgard en niet de Aarde' is. Welke planeet het is, wordt nog geheimgehouden, maar wellicht dat de Planet Hulk-verhaallijn wel aan bod gaat komen. Het is namelijk al bekend dat Mark Ruffalo's Hulk een belangrijke rol in de film zal hebben.

Onlangs is nog bekend geworden geworden dat Stephany Folsom het scenario van de film zal schrijven. Christopher Yost en Craig Kyle hebben eerder aan het script gewerkt. What We Do in the Shadows-regisseur Taika Waititi zal de film regisseren. De film moet in november 2017 wereldwijd in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair