Eerste trailer 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' verschijnt dinsdag

Eerste trailer 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' verschijnt dinsdag

Terwijl de productie nog volop onderweg is.

De productie van Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them vindt nog plaats, maar Warner Bros. staat op het punt een eerste trailer vrij te geven. Middels onderstaande teaser heeft Warner aangekondigd dat die er zal komen op 15 december. Veel laat de teaser niet zien, behalve een bewegende versie van het logo.

Onlangs werden al de eerste foto's en details voor de film vrijgegeven. De film volgt Newt Scamander (Eddie Redmayne), die onderzoek doet naar magische wezens. Hij reist naar New York met zijn vertrouwde koffertje gevuld. Daarin bevinden zich zeldzame en bedreigde magische dieren die Newt in het verleden ontdekt heeft. Maar door een ongeluk ontsnappen enkele van de gevaarlijkste wezens uit het koffertje en moet hij hen terug zien te vinden voordat ze schade aanrichten. Daarin wordt hij gedwarsboomd door een sekte van Amerikaanse tovenaars die bang zijn voor No-Maj (de Amerikaanse naam voor Dreuzels).

De film van regisseur David Yates draait vanaf 17 november 2016 in de bioscoop. Lees hier onze minigids over de film met details over het verhaal, de personages en de magische wezens.



NieuwsFilm

meest populair