'The Huntsman: Winter's War' wordt minder duister dan 'Snow White and the Huntsman'

'The Huntsman: Winter's War' wordt minder duister dan 'Snow White and the Huntsman'

Zo beweert hoofdrolspeler Chris Hemworth althans.

Snow White and the Huntsman werd erg goed bezocht, maar een van de dingen die veel critici en kijkers minder vonden, was het feit dat de film zich iets te serieus nam. Volgens hoofdrolspeler Chris Hemsworth zal dit in sequel The Huntsman: Winter's War anders zijn, althans zo vertelde hij vandaag aan Cinema Blend:

''Toen ik Snow White voor het eerst zag, dacht ik: Ik wou dat we meer van dit, dit en dit hadden. Ik vond het een goede film, maar er wat wel wat meer plezier en avontuur in mogen zitten. Het werd allemaal nogal duister en zwaar en er was niet echt een liefdesverhaal. Deze keer is dat echter anders; er is een mooie relatie tussen mijn en Jessica Chastains personage, die het hart van het verhaal vormt. Ook is de toon een stuk lichter, meer zoals bijvoorbeeld in een film als Willow.''

Naast Hemsworth zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Charlize Theron, de eerder genoemde Jessica Chastain en Emily Blunts.

De fantasiewereld van Snow White and the Huntsman wordt uitgebreid met deze prequel, waarin wordt onthuld hoe Huntsman Eric en koningin Ravenna met elkaar zijn verbonden. The Huntsman: Winter's War werd geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan en geproduceerd door Joe Roth (Maleficent, Alice in Wonderland) De film draait vanaf 21 april 2016 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair