Ronda Rousey woont mariniersbal bij

Ronda Rousey woont mariniersbal bij

Het was een mooie reden om haar recente UFC-nederlaag te vergeten.

Vier maanden geleden vroeg Jarrod Haschert, een vice-korporaal bij de mariniers, via een video op YouTube of vechtersbazin en actrice Ronda Rousey met hem naar een gala wilde gaan dat afgelopen vrijdag plaatsvond. Via Instagram heeft de 28-jarige Amerikaanse bevestigd dat ze in levende lijve aanwezig was. Zo deelde ze enkele genomen foto's, welke je hieronder terug kan vinden.

Rousey accepteerde enkele dagen later de uitnodiging van Haschert. Ze arriveerde vrijdagmorgen met het vliegtuig in de staat South Carolina. Daar onthulde ze aan journalisten het volgende: "Ik had beloofd dat ik zou gaan. Het is een eer om gevraagd te worden. Als dat niet was gebeurd dan zat ik waarschijnlijk nog steeds thuis op de bank, de komende maand ijs te eten en te huilen. Dit is dus vermoedelijk de betere keuze. Ik kijk er naar uit."




Er was een kleine mogelijkheid dat de atlete zich niet aan haar belofte kon houden. Een maandje terug, op de 15e van november, werd ze tijdens een UFC-wedstrijd buiten westen gehamerd door haar tegenstandster: Holly Holm. Rousey liep ernstige verwondingen op, maar meldde later dat ze ervan zou genezen. Mogelijk duurt het een half jaar voordat ze weer normaal kan kauwen. Uiteraard is er al een rematch tussen de twee uitgestippeld. Die zal geschieden op 9 juli 2016.

NieuwsFilm

meest populair