Krachtige eerste trailer 'Independence Day Resurgence': nog grotere ruimteschepen!

Krachtige eerste trailer 'Independence Day Resurgence': nog grotere ruimteschepen!

Plus een fictieve officiële verklaring waarom Captain Steven Hiller (Will Smith) afwezig is.

Hieronder de eerste trailer van Independence Day Resurgence, het vervolg op Roland Emmerichs sci-fi klassieker Independence Day uit 1996. Dit keer geen Will Smith, maar wel namen als Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman.

De sci-fi actiefilm verschijnt volgend jaar zomer in de Nederlandse (3D) bioscoop. De regie ligt opnieuw in handen van Emmerich. De exacte datum: 23 juni 2016.


De Independence Day Resurgence-viral website The War Of 1996 - United We Stand geeft een officiële reden waarom Will Smith niet te zien zal zijn als het personage Captain Steven Hiller, middels onderstaande verklaring en een foto:

Tijdens een testvlucht van ESD's eerste buitenaardse hybride jager zorgde een onbekende storing voor de te vroege dood van Col. Hiller. Hillers dapperheid tijdens de Oorlog van 96 maakte van hem een geliefd wereldwijd icoon. Zijn aanval op het buitenaardse moederschip leidde rechtstreeks tot de nederlaag van de vijand. Hij laat zijn vrouw Jasmine en zoon Dylan achter.



In Resurgence hebben de naties van de Aarde met gevonden buitenaardse technologie een enorme verdedigingsprogramma opgesteld om de planeet te beschermen. Maar we hadden ons nooit voor kunnen bereiden op de geavanceerde en onverwachte aanpak van de terugkerende aliens. Een handjevol dappere mannen en vrouwen moet de vernietiging van de mensheid tegengaan.

NieuwsFilm

meest populair