Trailer 'Independence Day: Resurgence' beter bekeken

Trailer 'Independence Day: Resurgence' beter bekeken

Bekijk 35 stills en uitgebreide tijdslijn over de gebeurtenissen tussen Independence Day en Resurgence.

Gisteren verscheen de krachtige eerste trailer van de Independence Day-opvolger Independence Day Resurgence, opnieuw geregisseerd door Roland Emmerich. De beelden tonen aan dat de wereld flink wat te wachten staat!

Ondanks dat de wereld zich heeft verenigd als een soort 'naties van de Aarde' en met de gevonden buitenaardse technologie een enorme verdedigingsprogramma hebben opgesteld, lijken ze niet opgewassen tegen het enorme geweld waarmee de buitenaardsen 20 jaar later terugkeren. Opnieuw ligt het lot van de mensheid in handen van een aantal dappere eenlingen die de strijd aandurven.

Overigens staat op de viral website The War Of 1996 - United We Stand een uitgebreide tijdslijn, met de belangrijkste gebeurtenissen in de periode na de strijd in Independence Day. Hierop staat onder meer aangegeven waar we Will Smiths personage Captain Steven Hiller niet te zien krijgen in Resurgence. Hieronder een promo en een preview, check de rest op de speciale website.



De voornaamste rollen zijn in handen van namen als Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman. Vanaf 23 juni 2016 draait Resurgence in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder nogmaals de trailer:


Om de wereld te beschermen heeft de mensheid in Independence Day Resurgence een enorm verdedigingsprogramma opgesteld om de planeet te beschermen tegen een nieuwe buitenaardse inval. Maar als ze 20 jaar later worden geconfronteerd met de nog veel geavanceerdere familieleden van de eerdere tegenstanders, ligt het lot opnieuw in handen van een handjevol dappere mannen en vrouwen. Hieronder volgen 35 screenshots uit de trailer:

Klik voor een vergroting

[/url]



































































[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/2d36d69.jpg]

NieuwsFilm

meest populair