Zack Snyder onthult nieuwe ‘Star Wars’/‘Batman v Superman’ mash-ups

Zack Snyder onthult nieuwe ‘Star Wars’/‘Batman v Superman’ mash-ups

Plus beelden vanaf de rode loper tijdens de officiële première + een blik op John Williams' bijdrage.

We staan aan de vooravond van de wereldwijde lancering van Star Wars: The Force Awakens van filmstudio's LucasFilm en Walt Disney en regisseur J.J. Abrams. Sinds dat de film in productie is gegaan, flirt Batman v Superman: Dawn of Justice-regisseur Zack Snyder regelmatig met de franchise door de films met elkaar in verband te brengen. Opnieuw heeft Snyder via Twitter twee nieuwe mash-ups verspreid.

De eerste toont ons Darth Vader. (Het kostuum van) de iconische slechterik staat op de plek waar het Batman-pak eigenlijk hoort te staan/hangen. De tweede mash-up toont een scène waarin Batman en Superman elkaar aanstaren. Hun moment wordt onderbroken door twee overjagende X-wings starfighters.



Tevens verscheen er een video online waarin te zien is hoe de muzikale begeleiding van de openingsscène van Episode VII in elkaar wordt gezet door de legendarische componist John Williams. Ook laat regisseur Abrams e.e.a. weten over de stem van BB-8 en het script van Lawrence Kasdan en hem. Ook zien we nieuwe beelden van Rey, gespeeld door Daisy Ridley.



Wat de exacte bedoeling achter de beelden is, legt Snyder niet uit bij de Tweets. Hij laat vooral weten dat hij uitkijkt naar de zevende Star Wars-film. Hieronder de beelden vanaf de rode loper. Gisteren beleefde de The Force Awakens de officiële première in Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair