Doctor Strange's Sanctum Sanctorum onthuld op nieuwe setfoto

Doctor Strange's Sanctum Sanctorum onthuld op nieuwe setfoto

Daarnaast is bekend geworden dat Sinister-scenarist C. Robert Cargill meeschreef aan het script van de Marvel-film.

De productie van Marvels nieuwste film Doctor Strange gaat gestaag verder en daar horen natuurlijk ook de nodige setfoto´s bij. Louis D´Esposito, vice-president van Marvel, onthulde vandaag een dergelijke setfoto, waarop volgens kenners Doctor Strange's Sanctum Santorum te zien zou zijn. Oplettende fans merkten namelijk op dat op de achtergrond het zegel van Vishanti is te zien, wat duidt op op Strange's uitvalbasis, of wellicht de thuisbasis van zijn mentor The Ancient One. Ook zou het artefact dat voor de deur staat lijken op het 'Eye of Agamotto', een voorwerp dat Strange gebruikte om Dormammu te verslaan in de strips.

Naast deze foto kunnen we jullie ook melden dat bekend is geworden dat Sinister-scenarist C. Robert Cargill heeft meegeschreven aan het script van de film. Een eerder versie van het script werd geschreven door Jon Spaihts.

Benedict Cumberbatch speelt in de film hersenchirurg Stephen Strange, die na een gruwelijk auto-ongeluk een verborgen wereld vol magie en andere dimensies ontdekt. Naast Cumberbatch en Landecker zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Michael Stuhlbarg en Tilda Swinton. Scott Derrickson regisseert.

Doctor Strange draait vanaf 3 november 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair