Nieuwe indruk op ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows’ in BTS-featurette

Nieuwe indruk op ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows’ in BTS-featurette

Volgend jaar keren de groene ninja's alweer terug.

Onlangs zagen we via de eerste trailer de onthullende blik op Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, het vervolg op de financieel succesvolle live action-reboot Teenage Mutant Ninja Turtles uit 2014. MTV zocht de cast en crew op tijdens de opnames en dat leverde onderstaande featurette op.

In de beelden zien we onder meer actrice Megan Fox die we opnieuw te zien krijgen als het personage April O’Neil. Ook de acteurs die invulling geven aan de schildpadden en nieuwkomer Stephen Amell (Casey Jones) worden voor de camera getrokken. Tussen de interviews door, zie je ook wat nieuwe (set)beelden van Teenage Mutant Ninja Turtles 2.



Andere rollen in TMNT: Out of the Shadows zijn voor Brian Tee (Shredder), Will Arnett (Vernon Fenwick), Tyler Perry (Baxter Stockman), William Fichtner (Eric Sacks), Gary Anthony Williams (Bebop) en Stephen Farrelly (Rocksteady) en de regie ligt in handen van regisseur Dave Green (Earth to Echo). De producent is opnieuw Michael Bay. Vanaf 16 juni 2016 in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair