Eerste beelden van Nathalie Portman in 'Jackie'

Eerste beelden van Nathalie Portman in 'Jackie'

Portman speelt de voormalige First Lady Jackie Kennedy Onassis.



Het eerste beeld van de film Jackie met daarin Nathalie Portman in de hoofdrol als Jacqueline Kennedy Onassis is vrijgegeven, en kan je hierboven bekijken. Hoewel er veel films zijn gemaakt die ingaan op het leven van president Jack Kennedy, met wie Jacqueline getrouwd was, en de familie Kennedy, zijn er niet veel films of series waarin ook Jackie's leven centraal staat.

In de film Jackie is dat wel het geval en wordt het leven van de vrouw belicht, die eerst trouwde met Jack Kennedy. Hij werd president van de Verenigde Staten met haar naast zich als First Lady. Jackie zat naast hem zat in de auto toen JFK in Dallas werd doodgeschoten in 1963. Vervolgens trouwde ze met Aristoteles Onassis, een van de rijkste mannen van die tijd.

Zoals op het beeld te zien is, heeft Portman in ieder geval een goede gelijkenis met de voormalige First Lady. Peter Sarsgaard gaat de rol van JFK spelen en Darren Aronofsky produceert de film. De opnames zijn momenteel bezig. Wanneer Jackie uit zal worden gebracht, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair