Sean Penn heeft Madonna nooit geslagen

Sean Penn heeft Madonna nooit geslagen

De verklaring is onderdeel van de lasterzaak tegen Lee Daniels.

Madonna heeft in een verklaring laten weten dat Sean Penn, met wie zij van 1985 tot 1989 was getrouwd, haar nooit heeft geslagen, vastgebonden of fysiek mishandeld.

Sean Penn klaagde in september dit jaar regisseur Lee Daniels aan, omdat hij tijdens een interview met The Hollywood Reporter de acteur als voorbeeld aanhaalde als iemand die vrouwen zou mishandelen.

Het gewraakte interview ging over de juridische problemen van Terrence Howard (Prisoners, Iron Man), die een rol speelt in de door Daniels geregisseerde serie ‘Empire'. Howard werd door zijn ex-vrouw Michelle Ghent aangeklaagd voor mishandeling. Lee zei daarover: ''Terrence doet niets anders dan Marlon Brando of Sean Penn en plotseling wordt hij gedemoniseerd. Dat is de tijdgeest en zegt iets over waar we nu staan in Amerika." Penn meende dat hij met deze uitspraak vals werd beschuldigd van huiselijk geweld en eiste daarop een schadevergoeding van 10 miljoen dollar.



De schriftelijke verklaring van Madonna is deze week ingeleverd bij de rechtbank als onderdeel van de lasterzaak tegen Lee Daniels. "Hoewel we zeker meer dan eens verhitte discussies hadden tijdens ons huwelijk, heeft Sean mij nooit geslagen, vastgebonden of fysiek mishandeld, en elke bewering van het tegendeel is volledig schandalig, gemeen, roekeloos en onjuist," aldus Madonna in de verklaring.

NieuwsFilm

meest populair