Kaley Cuoco en 'Arrow'-acteur aan het daten?

Kaley Cuoco en 'Arrow'-acteur aan het daten?

Het betreft de Engelse Paul Blackthorne, detective Quentin Lance.

In 2013 werd Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco verloofd met de professionele tennisspeler Ryan Sweeting. Alhoewel ze eerder verloofd is geraakt dacht ze de ware te hebben gevonden, na een date periode van drie maanden. Hun trouwdag vond op de onconventionele dag plaats van 31 december, hetzelfde jaar. Precies twee jaar nadat Cuoco en Sweeting hun verloving aankondigde, brak het nieuws alweer uit dat ze een scheiding verzochten.

Inmiddels zijn we drie maanden verder en heeft de 30-jarige Cuoco alvast een dikke, zwarte streep door haar relatie met Sweeting gehaald door een tatoeage aan te passen. Op haar rug stond namelijk de datum van hun trouwdag in Romeinse cijfers. Deze heeft ze in een vlinder weten te veranderen, zie hieronder.




Als tekst stond er bij de Instagram-foto vermeld: "Bedankt voor het rechtzetten van mijn fouten. Commentaar aan mezelf: je lichaam niet meer markeren met toekomstige trouwdatums." Het ziet er nu naar uit dat ze klaar is met Sweeting, want Us Weekly bericht dat ze een nieuwe vriend heeft. Een bron zou aan hen hebben verklapt dat het acteur Paul Blackthorne is, die al vier seizoenen te bewonderen is in de superheldenserie Arrow.

De ingewijde: "Het is nog nieuw, maar ze is zeer enthousiast." Hoe serieus het is weten we nog niet. Een paar dagen nadat Cuoco de versiering op haar huid corrigeerde gaf ze via Instagram aan dat ze de liefdadigheidsinstelling van de 46-jarige Engelsman steunde.

NieuwsFilm

meest populair