Katherine Waterston speelt hoofdrol in Ridley Scotts 'Alien: Covenant'

Katherine Waterston speelt hoofdrol in Ridley Scotts 'Alien: Covenant'

De actrice was dit jaar te zien in films zoals Inherent Vice en Steve Jobs.

Na dit jaar indrukwekkende rollen te hebben gespeeld in Inherent Vice en Steve Jobs, heeft actrice Katherine Waterston nu de hoofdrol gescoord in Ridley Scotts Alien: Covenant, de Prometheus-sequel die hij zal maken voor 20th Century Fox. Waterston speelt de rol van het personage Daniels, maar dat is vooralsnog het enige dat we over de rol weten.

Alien: Covenant moet het tweede hoofdstuk vormen in een prequel-trilogie, die begon met Prometheus en direct verbonden is aan Scotts filmklassieker Alien uit 1979. De film begint met de aankomst van het kolonieschip Covenant op een afgelegen planeet in het universum. Op deze planeet komt de bemanning van de Covenant erachter dat robot David (Michael Fassbender), overlevende van de Prometheus-expeditie, de enige inwoner is van deze duistere, gevaarlijke wereld. Scott vervolgt:

Fox brengt Alien: Covenant uit in oktober 2017. Naast Waterston en Fassbender zal ook Noomi Rapace terugkeren als wetenschapper Elizabeth Shaw, maar gezien de synopsis is de vraag welke rol Shaw zal hebben in Covenant. Jack Paglen (Transcendence) en Michael Green (Green Lantern schrijven momenteel het script van de film.



NieuwsFilm

meest populair