Algemeen

FT Off-topic 20 december 2015

Plaats hier al je filmnieuws en video's die wij (nog) niet geplaatst hebben.

door Filmtotaal op 20.12.2015 om 16:30 in Algemeen
Alles kan hier dus door jullie zelf gepost worden. Nieuwtjes, roddels, video's etc... (geen schaamteloze zelfpromotie of spam)

Graag zien we dat jullie een bronvermelding met link bij je bericht plaatsen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paranoid

Avatar

The Hateful Eight en The Revenant zijn niet eens in bioscopen, maar er zijn al HD kopieën te vinden online. Jack Sparrow werkt aardig snel.

wezel

Avatar

Paranoid "The Hateful Eight en The Revenant zijn niet eens in bioscopen, maar er zijn al HD kopieën te vinden online. Jack Sparrow werkt aardig snel."


Het zijn geen HD versies, maar dvd screeners. Dat komt omdat deze films mee doen voor de Oscars. De jury leden krijgen altijd zo'n kopie van een film. Meestal komen er ook van die teksten in, zoals "academy only, do not copy".

De kwaliteit is wel oke, voor sommige films vind ik niet erg om die in mindere kwaliteit te kijken, "Room"(goede film) bijvoorbeeld. Maar "The Revenant" kijk ik liever in de bios, die beelden moeten fantastisch zijn.

YOLO

Avatar

wezel "Het zijn geen HD versies, maar dvd screeners.
"
Zonde om DVD screeners te gaan kijken zeker voor films zoals The Revenant & The Hatefull Eight.
In Eye krijgt men de kans om The Hatefull Eight in 70mm te zien! En zoals bekend staat The Revenant veelal bekend als een cinematografische hoogstandje. Filmen in natuurlijk licht met (op dit moment) de allerbeste digitale camera met de hoogste dynamische range.

nieuwslaatste nieuws

meest populair