'Assassin's Creed' banner + pakkende viral campagne gestart

'Assassin's Creed' banner + pakkende viral campagne gestart

Neem contact op met Abstergo CEO Alan Rikkin.

Vandaag over precies een jaar gaat de gameverfilming Assassin's Creed in première in de Nederlandse bioscoop. 20th Century Fox toonde ons al een officiële foto van Michael Fassbender als het hoofdpersonage Callum Lynch en nu is de studio ook gestart met verdere promotionele activiteiten.

Zo heeft Fox de viral website Abstergo.com gelanceerd, waarop overigens alleen het logo en een reeks namen van grote steden te zien is. Via de social media van Fox werd ook een afbeelding van het visitekaartje van Abstergo CEO Alan Rikkin verspreid.

De gegevens op het kaartje zijn werkend. Via auto-replies per mail en telefonisch wordt door de CEO aangegeven dat jij wegens werk niet bereikbaar is tot 25 maart, de mogelijke datum voor de (teaser) trailer. Deze zal dan gepaard gaan met de verschijning van Batman v Superman: Dawn of Justice. Hieronder de foto van het visitekaartje:





In Assassin's Creed van Macbeth-regisseur Justin Kurzel zijn aanvullende rollen weggelegd voor onder meer Marion Cotillard, Brendan Gleeson en Jeremy Irons. Vanaf 22 december 2016 in de Nederlandse bioscoop. Hieronder ook een nieuwe banner:



NieuwsFilm

meest populair