Visum Orlando Bloom geweigerd in New Delhi

Visum Orlando Bloom geweigerd in New Delhi

De acteur moest direct terug naar Londen om de juiste papieren te regelen.

Het officieel gesponsorde tripje naar de Taj Mahal van Orlando Bloom werd eerder afgebroken dan verwacht. De acteur mocht namelijk bij aankomst op het vliegveld van New Delhi het land niet in. Door een ongeldig visum moest Orlando direct terugvliegen naar Londen om alsnog de juiste papieren te regelen, zodat hij opnieuw naar India kan vliegen.

De acteur, die was uitgenodigd door politicus Amar Singh, was niet op de hoogte van het feit dat zijn elektronische visum niet goedgekeurd was.

"De douanebeambten waren ongevoelig en koppig, en zelfs toen Bloom zich niet goed begon te voelen en een dokter nodig had mocht hij niet gaan zitten," aldus Amar, die de acteur stond op te wachten. "Ze bleven maar zeggen, 'Bloom is een acteur, hij doet maar alsof'."

"Hij was hier voor een officieel programma. Het arrogante gedrag van de douanebeambten hebben India's imago beschadigd. Ze hadden ook voor andere opties kunnen kiezen in plaats van deportatie," vertelde de politicus. De douanebeambten hadden Orlando namelijk ook een tijdelijk visum kunnen verschaffen, waardoor hij 72 uur in India mocht verblijven en toch aan het programma voor het promoten van toerisme had kunnen deelnemen.

"Maar Bloom was heel down-to-earth... En zelfs toen hij terug moest naar Londen Heathrow, wilde hij gaan proberen om binnen één dag alle papieren in orde te maken om alsnog terug naar India te komen voor zijn trip. Geen enkele Bollywood-acteur had dat gedaan," vertelde Amar.

Het kantoor van de acteur was nooit geïnformeerd over de status van het elektronische visum.



NieuwsFilm

meest populair