Anakin Skywalker bijna in 'Star Wars: The Force Awakens'

Anakin Skywalker bijna in 'Star Wars: The Force Awakens'

En opnieuw financiële records voor VII.

De website Making Star Wars heeft het recent verschenen boek 'Art Of Star Wars The Force Awakens' opengeslagen en het blijkt dat Anakin Skywalker, in eerdere films gespeeld door Hayden Christensen, bijna een soort van cameo had gekregen in Star Wars: The Force Awakens. Ook hebben we een update van de spetterende box office prestaties van de film van J.J. Abrams.

In het boek staat concept-art waarin Anakins geest te zien is. Dit wordt onderbouwd door concept artiest Iain Mccaig, die aangeeft dat hij het idee uitwerkte om de Force Ghost van Anakin Skywalker in Episode VII te laten zien. Onderaan dit bericht de concept-art, die uiteindelijk is gesneuveld in de definitieve film. Overigens zijn er geruchten dat Christensen opduikt in Rian Johnsons in 2017 te verschijnen Star Wars: Episode VIII.

Ondertussen blijft Star Wars: The Force Awakens enorm sterk presteren aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Gisteren was er opnieuw een record. De score van $49,3 miljoen in de States was de hoogste ooit op eerste kerstdag. Het oude record ($24,6 miljoen) stond op naam van Sherlock Holmes uit 2009. Ondertussen staat Episode VII op $440,4 miljoen in de States en $862,8 miljoen wereldwijd. Naar verwachting haalt de kaskraker dit weekend circa $150 miljoen op in de States, dat ook weer een record zal zijn.





NieuwsFilm

meest populair